Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: [iicd2386cd] - Drzewo ....

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vorph Zobacz posta
    przepały, budynki z prawej, zła perspektywa, nieostre... dla mnie kosz... ale masz fajny obiekt do fotografowania, więc następnym razem zostaw psa w domu i idź przed wschodem albo zachodem słońca porobić drzewku zdjęcia
    Dla Ciebie kosz a dla mnie piękne zdjęcie, w sumie najlepsze jakie pstryknąłem
    Jak mówiłem, wiem ze są błędy ale mnie cieszy to co zrobię, wiem że nie jestem profesjonalistą i daleko mi do niego Robię to dla samo satysfakcji Ale dzieki za uwagi następnym razem wyburzę budynki ;D Pozdrawiam.

Dopiero zaczyna Awatar dus.jakub
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iicd2386cd Zobacz posta
    Dla Ciebie kosz a dla mnie piękne zdjęcie, w sumie najlepsze jakie pstryknąłem
    Jak mówiłem, wiem ze są błędy ale mnie cieszy to co zrobię, wiem że nie jestem profesjonalistą i daleko mi do niego Robię to dla samo satysfakcji Ale dzieki za uwagi następnym razem wyburzę budynki ;D Pozdrawiam.
    nic nie wyburzaj tylko pójdź bardziej w prawo. Z tego co widzę z jednej strony masz piękne łąki za drzewem.

Domyślnie

Wg mnie byłoby lepiej, gdyby aparat nie leżal na ziemi podczas robienia zdjęcia. Ten fragment zdjęcia, gdzie brakuje na trawie ostrości rozprasza uwagę.
    Można to przekadrować, będzie lepiej

Uprawnienia umieszczania postów