Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 55

Wątek: no to mam 20D

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    a Tytus znowu marudzi.. kup ty w koncu nikona
    chciałem, nie ma, już o tym pisałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    P
    A wady ktore wymienia na pewno znaczaco wplywaja na jakosc i wygode robienia zdjec
    w przeciwieństwie do niektórych mój aparat się nie kurzy...

a o wadach pisałem półtora roku temu, gdyby nie marudzenie dalej focilibyście Łomo...

nie ma o czym gadać, jadę rano w teren, zobaczy się,

co jeszcze mi się nie podoba? kombinacja klawiszy do servo i na opóźnienie jest kosmiczna, jakiejś szczególnej palcówki będzie trzeba się nauczyć

no i ta lampeczka do redukcji czerwonych oczu...oni naprawdę nie słuchają co się do nich mówi, nawet żona się uśmiała jak jej ją zaprezentowałem...

EOT ta dyskusja do niczego nie zmierza...brać się koledzy za focenie, u mnie ciągle 24 stC, trzeba to wykorzystać...
    Ostatnio edytowane przez Tytus ; 30-10-2005 o 01:07

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Tez te rzeczy o ktorych piszesz draznily mnie po przesiadce z trzysetki. Ale to kwestia czasu i zmienisz zdanie...

Obudowa po jakims czasie tak nie lapie syfu (wyslizga sie troszke), do wyswietlacza bedzie tak samo daleko jak w 300D a wlacznik i tak jest malo uzywany bo puszka swietnie dziala na samym usypianiu i praktycznie tylko wkladajac ja do torby trzeba ja wylaczyc. Zostaje klapka na karte, ale nie mozna miec wszystkiego
    ...

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Talking

[QUOTE=KuchateK]Tez te rzeczy o ktorych piszesz draznily mnie po przesiadce z trzysetki. Ale to kwestia czasu i zmienisz zdanie...

z kilka dni tez sie o tym przekonam, gdyby nie swieto to juz moze we wtorek
    a tak to tylko gripa moge poglaskac
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    - 150 euro cashback miło będzie wydać na EX430 (a za nią dostanę 50 euro cashback za co kupię wężyk i coś jeszcze)
    Z cashbacku możesz skorzystać tylko raz. I skąd pomysł, że 'do wydania' 150E? Chyba, że to coś innego niż www.canonextrapromotion.com?
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Skrajnie trudne wlaczanie, syfiasta obudowa, beznadziejna klapka, czy to naprawde mowa o boskim 20D?

To nie jakas prowokacja czasem?!?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    no i ta lampeczka do redukcji czerwonych oczu...oni naprawdę nie słuchają co się do nich mówi, nawet żona się uśmiała jak jej ją zaprezentowałem...
    ???
    Nie mow ze tego uzywasz... ja jeszcze za czasow G3 (3 lata temu) jak sie przesiadlem na zewnetrzne lampy blyskowe tak zapomnialem o jakiejkolwiek "w body wbudowanej" funkcji do redukcji czerwonych oczu, znaczy w 10D i 20D mialem to od nowosci wylaczone .

Naprawde powinienes poczekac i kupic Nikona a nie "bo nie bylo"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    Z cashbacku możesz skorzystać tylko raz. I skąd pomysł, że 'do wydania' 150E? Chyba, że to coś innego niż www.canonextrapromotion.com?
    -150euro za Canona jest odrębne od cashbacków w ramach tej promocji o której piszesz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Skrajnie trudne wlaczanie, syfiasta obudowa, beznadziejna klapka, czy to naprawde mowa o boskim 20D?

To nie jakas prowokacja czasem?!?
    jako radykalny przeciwnik onanizmu jestem zawsze bardzo krytyczny wobec wszystkiego co mam w rękach...

co do boskości, zobaczymy jakie zdjęcia robi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ???
    Nie mow ze tego uzywasz... ja jeszcze za czasow G3 (3 lata temu) jak sie przesiadlem na zewnetrzne lampy blyskowe tak zapomnialem o jakiejkolwiek "w body wbudowanej" funkcji do redukcji czerwonych oczu, znaczy w 10D i 20D mialem to od nowosci wylaczone .

Naprawde powinienes poczekac i kupic Nikona a nie "bo nie bylo"
    nie, nigdy nie używałem, bo nigdy do niczego ta funkcja w Canonie się nie nadawała, nie mogę tylko zrozumieć, dlaczego inne firmy stosują do tego stroboskop, jaki Canon używa do czego innego, a zamiast tego wsadza takie g***o, które nie ma prawa do czegokolwiek się nadać???

ratio legis nie pojmuję, sorry, może głupi jestem...

szkoda, że nie ma nowego Nikona, miałem wielką ochotę po prostu przetestować inny system, ale nie udało się, może za dwa lata, nie pali się...

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów