chciałem, nie ma, już o tym pisałemZamieszczone przez Czacha
![]()
chciałem, nie ma, już o tym pisałemZamieszczone przez Czacha
![]()
20Dset
maj łeb...
w przeciwieństwie do niektórych mój aparat się nie kurzy...Zamieszczone przez Vitez
a o wadach pisałem półtora roku temu, gdyby nie marudzenie dalej focilibyście Łomo...
nie ma o czym gadać, jadę rano w teren, zobaczy się,
co jeszcze mi się nie podoba? kombinacja klawiszy do servo i na opóźnienie jest kosmiczna, jakiejś szczególnej palcówki będzie trzeba się nauczyć
no i ta lampeczka do redukcji czerwonych oczu...oni naprawdę nie słuchają co się do nich mówi, nawet żona się uśmiała jak jej ją zaprezentowałem...
EOT ta dyskusja do niczego nie zmierza...brać się koledzy za focenie, u mnie ciągle 24 stC, trzeba to wykorzystać...
Ostatnio edytowane przez Tytus ; 30-10-2005 o 01:07
20Dset
maj łeb...
Tez te rzeczy o ktorych piszesz draznily mnie po przesiadce z trzysetki. Ale to kwestia czasu i zmienisz zdanie...
Obudowa po jakims czasie tak nie lapie syfu (wyslizga sie troszke), do wyswietlacza bedzie tak samo daleko jak w 300D a wlacznik i tak jest malo uzywany bo puszka swietnie dziala na samym usypianiu i praktycznie tylko wkladajac ja do torby trzeba ja wylaczyc. Zostaje klapka na karte, ale nie mozna miec wszystkiego![]()
...
[QUOTE=KuchateK]Tez te rzeczy o ktorych piszesz draznily mnie po przesiadce z trzysetki. Ale to kwestia czasu i zmienisz zdanie...
z kilka dni tez sie o tym przekonam, gdyby nie swieto to juz moze we wtorek
a tak to tylko gripa moge poglaskac
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Z cashbacku możesz skorzystać tylko raz. I skąd pomysł, że 'do wydania' 150E? Chyba, że to coś innego niż www.canonextrapromotion.com?Zamieszczone przez Tytus
Skrajnie trudne wlaczanie, syfiasta obudowa, beznadziejna klapka, czy to naprawde mowa o boskim 20D?
To nie jakas prowokacja czasem?!?
???Zamieszczone przez Tytus
Nie mow ze tego uzywasz... ja jeszcze za czasow G3 (3 lata temu) jak sie przesiadlem na zewnetrzne lampy blyskowe tak zapomnialem o jakiejkolwiek "w body wbudowanej" funkcji do redukcji czerwonych oczu, znaczy w 10D i 20D mialem to od nowosci wylaczone.
Naprawde powinienes poczekac i kupic Nikona a nie "bo nie bylo"![]()
-150euro za Canona jest odrębne od cashbacków w ramach tej promocji o której piszeszZamieszczone przez sal
20Dset
maj łeb...
jako radykalny przeciwnik onanizmu jestem zawsze bardzo krytyczny wobec wszystkiego co mam w rękach...Zamieszczone przez pn_
co do boskości, zobaczymy jakie zdjęcia robi...
20Dset
maj łeb...
nie, nigdy nie używałem, bo nigdy do niczego ta funkcja w Canonie się nie nadawała, nie mogę tylko zrozumieć, dlaczego inne firmy stosują do tego stroboskop, jaki Canon używa do czego innego, a zamiast tego wsadza takie g***o, które nie ma prawa do czegokolwiek się nadać???Zamieszczone przez Vitez
ratio legis nie pojmuję, sorry, może głupi jestem...
szkoda, że nie ma nowego Nikona, miałem wielką ochotę po prostu przetestować inny system, ale nie udało się, może za dwa lata, nie pali się...
20Dset
maj łeb...