Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: no to mam 20D

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esenpe
    Po co kupowac aparat, a pozniej szukac w nim wad, to bez sensu... Sam wymienilem 300D na 20D i zadna z w/w wad mi nie przeszkadza, jaka roznica gdzie jest wlacznik, czy przez to wlaczy sie aparat w 0,5s czy w 0,7s, to sie dopiero nazywa trolowanie kupic aparat tylko po to zeby sie nim chwalic i w ogole glupoty pisac!!
    1. nie robię zdjęć posągom w parku a często obiektom bardzo płochliwym, dla mnie to w jaki sposób włącza się aparat ma duże znaczenie
    2. wczoraj aparat dyndał mi na klacie, zahaczając o guzik wyłacznik przeszedł z położenia /- w położenie ON wyłączając tylne kółko, ot tak sobie...

wystarczy przykładów?

Cytat Zamieszczone przez esenpe
    Tytus: w ogole wez mlotek, wiertarke i zrob zew. Custom Functions tj. dwa wlaczniki, 2 LCD, zeby migawka ciszej chodzila proponuje ja wyrwac.
    Migawki nie krytykuję, stwierdzam jak działa w porównaniu z innymi aparatami. To, że jej praca jest dokuczliwa zauważyłem w kościele, ludzie odwracali się skrzywieni w moją stronę gdy telepała, o zdjęciach po cichu w takich miejscach można zapomnieć.

Nie wiem czy moje trolowanie jest większe czy Twój onanizm.

Są ludzie, którzy biorą pod uwagę przy kupnie aparatu coś więcej niż jego nazwę i model. Dla nich takie uwagi są bardzo cenne. Pytania jakie dostałem na priv w tej sprawie tylko to potwierdzają. A że nie zadają ich otwarcie świadczy wyłącznie o forum...
    Ostatnio edytowane przez Tytus ; 01-11-2005 o 13:27

Uprawnienia umieszczania postów