Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: [airhead] reporterka

Dopiero zaczyna Awatar foto-oko
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Zdjecia bardzo interesujace. Sfobodnie poruszasz sie w dokumentacjach. Moja uwaga do zestawu 1: mam wrazenie, ze miales zlecona dokumentacje fotograficzna. Poza zdjeciem 3 pozostale sa "zdjeciami propagandowymi". Tez takie wykonuje: http://foto-oko.pl/realizacje/2010/36pr/00.htm lub: http://foto-oko.pl/realizacje/2010/e...n_dream/00.htm

Zdjec z powodzi jest za malo zeby komentowac.

Zdjecia z Solidarnosci. Mam niedosyt. Za malo zdjec. Dwa zdjecia z czterech sa w takim samym planie. Brakuje planu ogolnego, jakiegos detalu lub portretu. Ostatnie zdjecie dla mnie najciekawsze.

Jaselka. Ciekawe migawki. Znowu, brakuje tego jw. Najlepsze to 4.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-oko Zobacz posta
    Zdjecia bardzo interesujace. Sfobodnie poruszasz sie w dokumentacjach. Moja uwaga do zestawu 1: mam wrazenie, ze miales zlecona dokumentacje fotograficzna. Poza zdjeciem 3 pozostale sa "zdjeciami propagandowymi". Tez takie wykonuje: http://foto-oko.pl/realizacje/2010/36pr/00.htm lub: http://foto-oko.pl/realizacje/2010/e...n_dream/00.htm
    nie, nie robiłem tam zdjęć dla organizatora
    teraz sam nie wiem czemu tak sobie wymyśliłem, że tamte mają być śliczne, a te z Jasełek niekoniecznie
    może miałem inny humor, może inaczej na to wszystko patrzyłem, a może tylko chciałem się sprawdzić, w każdym razie pamiętam, że wyżyłem się w podpisach
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Bywalec
    Miasto
    Bruksela/Jelenia Góra

Domyślnie

wszystkie trzy seciki takie se. moim zdaniem w reportazu to trza by choc jedno mocno zdjecie: albo dynamiczne, albo jakas twarz ciekawa chwycic... no i zeby takie bylo ze kilka planów jest (choc jedno szerokim kátem)...nic z tych rzeczy nie pokazales.
    "Dziś w nocy śniła mi się rzeczywistość. z jaką ulgą się obudziłem" S.J.Lec .

flickr

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Bywalec
    Miasto
    chojnice / piła

Domyślnie

moim zdaniem jest bardzo dobrze, czepiał bym się tylko ostatniego, tak za ciasno pod nogami chyba

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dobry reportaż. Kilka zdjęć mówiących wszystko i nie wymagających komentarza - widać nastrój ludzi, ich poglądy itp. A najciekawsze jest to, że z tych zdjęć mogą być zadowolone obie opozycyjne opcje
    Tryton
    --------------------------------------------------------------
    5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

karo1511
    Guest

Domyślnie

nie które zdjęcia naprawdę fajne

Domyślnie

Na ostatnim fajny fotoreportero - kamerzysto - protestant ;-)
    D3

Domyślnie

Zdjęcia, ogólnie w porządku, tylko nie mam pojęcia czemu dajecie ciemną winietę, albo w ogóle winietę, może to i fajnie wygląda, ale zrobiło się tandetne tak jak pozostawianie jednego koloru na zdjęciu, więcej naturalizmu i akcji a mniej tandetnej obróbki graficznej, proszę.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez umbar Zobacz posta
    Zdjęcia, ogólnie w porządku, tylko nie mam pojęcia czemu dajecie ciemną winietę(...)
    Wicie, rozumicie towarzyszu airhead.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów