Co byście sobie życzyli zobaczyć w specyfikacji następców tych modeli o których mowa w tytule topic'a ? Można trochę puścić wodze fantazji...
Co byście sobie życzyli zobaczyć w specyfikacji następców tych modeli o których mowa w tytule topic'a ? Można trochę puścić wodze fantazji...
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Jesli chodzi ogolnie to wkoncu nowe wyswietlacze na body i w wizjerze z parametrami na ktorych znajdzie sie tez miejsce na ISO.
Jesli chodzi o jedynki to unifikacje (zreszta juz zapowiedziana) Ds'a i D do jednej puszki. Zapewne szybki tryb byl by z cropem. Calosc za 5-5.5k$.
A jesli chodzi o piatke to w sumie nie wiemNowy jeszcze lepszy AF z nieco lepiej rozlozonymi punktami a nie tak skupionymi na srodku?
...
Lusterko pod bagnetem obiektywu do autoportretów![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Moze w koncu pomysla o auto czysczeniu matrycy...
Bo u mnie to clear nie dzialaWciskam, czekam i nie czysci
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Normalnej cenyZamieszczone przez Il fuoco
![]()
panowie, czy naprawdę co dwa tygodnie chce wam się gadać na ten sam przewałkowany temat? wszak 5D i 1DMk2 dopiero co się ukazały, nawet nie znamy jeszcze wszystkich opinii.
Chodźcie robić zdjęcia![]()
Niech się nie ważą przez najbliższe dwa lata wypuszczać niczego choćby ciut lepszego do 5D. Wystarczająco dużo kasy puściłem w ostatnim tygodniu. A jeszcze jedno szkło muszę zmienić...
Jarek
Jarku, ale przeciez za dwa tygodnie (czy miesiace) Twoja 5'tka nadal bedzie tak samo dobra jak dzis...A to ze zestarzeje sie morlanie.. phi..
![]()
No coż.. jestem idealnym królikiem doświadczalnym marketingowców Canona.
Jak tylko wstawią coś nowego do puszki, to w 100% jestem pewien, że akurat bez tego nie będę mógł żyć. Coś czuję, że tak właśnie będzie z nielubianym przez wielu EC. Dla mnie to rewelacyjny wynalazek i z tego tylko powodu mógłbym wydać kolejną kasę na nową puszkę. Co prawda nie od razu (mam kupę zabawy z nową puchą), ale za jakiś czas z całą pewnością.
Nie ruszą mnie już za to takie duperele jak więcej mpixów, więcej kl/s, szybszy AF czy mniejsze wymiary.
Mam cichą nadzieję, że kolejna puszka to będzie już przy okazji sporo większa rozpiętość tonalna....
Jarek
ojejku, to jakaś mantra czy co? Był przecież na forum już wątek prezentujący dokładne testy rozpiętości tonalnej i wyszło, że filmy mogą pakować walizki. Nie mówiąc o odczuciach wielu użytkowników.Zamieszczone przez oskarkowy