Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Fotograf ślubny a wsparcie stron www

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No oczywiscie , ale wiem ile jest zapytan z neta , ile odpowiedzi na ogloszenia par z neta i ile sie to przeklada na umowy , w tym roku jest pol na pol w sumie.

Odnosnie cen , nie wiem czemu wam sie wydaje ze wszyscy patrza na pryzmat cen , to sie zmienia , owszem cena wazna ale skoro pary praktycznie negocjuja tzn ze akceptuja i nie szukaj dalej byle taniej , no chyba ze mam za male ceny
    No to może ja jestem przewrażliwiony ale jak dostaje email`a który zaczyna się " Ile kosztują pańska usługa i co w tej cenie pan oferuje" to wcale na niego nie odpowiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wiem o co ci chodzi , ja poki co takich maili nie mam na szczęście , te pare zdań zazwyczaj ludzie potrafią sklecić ;]
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Chyba troszke demonizujecie pytania ludzi o cene.
    Ja sie nie dziwie, ze ktos nie znajacy sie na branzy fotograficznej, ogladajac piekne zdjecia nie wie czy go na nie bedzie stac i zadaje takie pytanie jako jedne z pierwszych.
    A Wy tak nie robicie w codziennym zyciu, ze najpierw cos ogladacie a jak sie podoba to interesuje Was cena?

Po co zabierac czas fotografowi i samemu sobie jak kogos nie stac na dany fotoreportaz?

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Chyba troszke demonizujecie pytania ludzi o cene.
    Ja sie nie dziwie, ze ktos nie znajacy sie na branzy fotograficznej, ogladajac piekne zdjecia nie wie czy go na nie bedzie stac i zadaje takie pytanie jako jedne z pierwszych.
    A Wy tak nie robicie w codziennym zyciu, ze najpierw cos ogladacie a jak sie podoba to interesuje Was cena?

Po co zabierac czas fotografowi i samemu sobie jak kogos nie stac na dany fotoreportaz?
    Jak się zastanowić to może i tak ale czemu klienci bezpośredni że się tak wyrażę o cenę pytają na końcu ?

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Bo sa z polecenia i mniej wiecej ja znaja???

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szogun Zobacz posta
    Warto zajrzeć na www.alexa.com. Tam jak wpiszesz nazwę portalu to otrzymasz statystyki odwiedzin, ranking itp. Ja bym wybrał jeden z tych portali, który jest w pierwszej 10 google.
    W Twoim przypadku łatwo nie jest bo google po frazie "fotograf warszawa" pierwsza dycha (druga zresztą też) to prywatne strony. Nie wiem czy jest sens płacić jakieś horrendalne pieniądze za wpis.
    To juz lepiej wydać tą kasę na pozycjonowanie własnej strony.
    Ja bym nie brał za wyznacznik alexa.com, strona ta zbiera dane z własnego toolbara więc statystyki odzwierciedlają mały wycinek internetu.
    Najlepiej wypozycjonować swoją stronę tak aby znalazła się w pierwszej 10 w google

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Spostrzeżenie trochę z boku: mam klientów tylko z polecenia (nigdzie się nie reklamuję, nic nie pozycjonuję itp.). Co ciekawe klienci nigdy nie wiedzą, ile biorę. Choć wypytają swoich znajomych o wszystko, jak się ubiorę, kiedy wyjdę z przyjęcia i ile czekają na zdjęcia, to nigdy nie spytają o cenę. Nie wiem, czy im nie wypada, czy to pytanie nie na miejscu. Zawsze to pytanie pada na początku rozmowy ze mną i odpowiedzi, że "tyle samo, co od ich znajomych" jeszcze nigdy nie przynosiło wyjaśnienia.
    Jarek

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomik23 Zobacz posta
    Najlepiej wypozycjonować swoją stronę tak aby znalazła się w pierwszej 10 w google
    A to, ze tego chca wszysy, to w sumie nie jest taki problem

Coś już napisał

Wink

A to, ze tego chca wszysy, to w sumie nie jest taki problem
    Powiem tak, odpowiednie przygotowanie strony i w ciągu max 2 miesięcy przeskakuję do pierwszej 10 w google np. po frazie "fotograf ślubny warszawa"
    Ja rozumiem przeskoczenie 3-4mln stron to był wyczyn, ale 100tys. po frazie jak "fotograf ślubny warszawa" to żadna sztuka.
    Trochę wiedzy na temat pozycjonowania i google wasze

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To może zajmij się tym - gwarantuję, że klientów znajdziesz bez problemu

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów