Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: mini studio do wydania ok 2500zl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

patrzac na tandete tych roletek , jak ci to sie trzyma jeszcze wszystko ?

chyba ze jakies drozsze masz i lepsze
    no comment...

Początki nałogu

Domyślnie

To ja rzuce czyms jeszcze tanszym i jeszcze bardziej w duchu DIY: 2x statywy w806, jako poprzeczka kij teleskopowy do miotly 3 metrowy, metalowy za cale 26 zlotych, do zwijania tla jesli ma wlasna tuleje, to domowym sposobem dosztukowac wystarczy te lancuszki od rolet lub zaluzji i jesli ktos nie traktuje tego bardzo serio i nie zamierza na czyms takim zarabiac, to na jakis czas powinno dac rade.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja zamiast kija teleskopowego kupiłem 2 aluminiowe po 3,50 sztuka i włożyłem końce do znalezionej w chacie rurki akurat pasującej średnicą. Trochę taśmy klejącej dla upewnienia się, że będzie trzymać i trzyma

Domyślnie

MM-architekci tez bylem na poczatku pewien, ze sie to po jakims czasie rozleci, biorac pod uwage ze tak duze tla sporo ważą. Czesci mechanizmu sa metalowe, sadze ze wyzszej klasy niz ogolnie spotykane. Jakos daje rade Sznurek jedynie zerwal sie pare razy bo do zwiniecia tla potrzeba przylozyc sporo sily.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ja zamiast kija teleskopowego kupiłem 2 aluminiowe po 3,50 sztuka i włożyłem końce do znalezionej w chacie rurki akurat pasującej średnicą. Trochę taśmy klejącej dla upewnienia się, że będzie trzymać i trzyma
    Hehe, no to faktycznie, taniej juz bedzie ciezko to zrobic A uzycie tasmy klejacej jest u mnie powszechne we wszelkich takich robotkach recznych

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów