Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Electro World

Mariuszos
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    hehe.. jakich znow zali? roznicy w cenie wiedza nie nadrobisz..

Nie mowie o kodeksie etycznym gdzies zapisanym, a o etyce ktora dotyczy kazdego czlowieka.. Uwazasz ze jak ktos Ci plunie w twarz to Ty sie musisz do niego usmiechnac, bo pracujesz w sklepie spozywczym?

Sprzeczasz sie z przekory czy faktycznie nie rozumiesz o czym pisze?
    Piękny obraz sprzedawcy. A nie uważasz, że w sklepie specjalistycznym powinniśmy mieć połączenie "normalnych" cen i profesjonalnej wiedzy? Wtedy to byście mieli klientów... Ho ho!!

Ale po co, skoro gdzie konkurencja słaba, tam przy okazji można jeszcze na kliencie zarobić...

ps. Jeszcze intryguje mnie jedno: Jak Ty mówisz tym "cwaniaczkom" zeby wyszli ze sklepu i popatrzyli sobie przez szybe?
    Czacha, byłeś kiedyś na zakupach w USA? Wydaje mi sie, że nam brakuje jeszcze conajmniej kilkunastu lat cięzkiej pracy sprzedawców takich jak Ty, aby doprowadzić obsługę klienta do podobnego poziomu...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Mariuszos, ceny ustala centrala, wiec o czym do mnie piszesz?

A USA - ogladles "sprzedawcow"? Poza tym.. tam wszystko jest inne.. nie wiem czy lepsze.. ale napewno inne Co do jednego jestem tylko pewien - ze lepsze to maja ceny na sprzet foto I pewnie nic wiecej

Mariuszos
    Guest

Domyślnie

Czacha,

Dużo mowisz, ale konkretów niewiele. Nawet na wszystkie pytania nie odpowiedziałes...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

.. w koncu jestem sprzedawca, right?

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów