Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Electro World

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio
    Tylko minusem dalej jest to że nie mozesz sprawdzić FF/BF czy hotpixeli... podstawowych rzeczy... Dlatego ja wezme w medfoto bo przynajmniej mam odbiór na miejscuu

Tak. Tylko w ciagu pół godziny czy godziny ( nie wiem czy tyle bedziesz miał czasu? - bo odbiór bywa w róznych dziwnych miejscach - mnie raz proponowano na parkungu przy Tesco!!!) na pewno nie sprawdzisz tego tak dokładnie jak np przez 7 dni - proline....
    Ja u medfoto raz usiłowałam kupić aparat ale się zniechęciłam, bo kontakt był z nim fatalny a aparat chyba nie "na stanie" ale gdzieś w drodze. Poza tym autorowi wątku chodzi wyraźnie o Fvat a nie paragon z niemieckiego sklepu i tutajzarówno zib26 jak i proline mają przewagę.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOKIN
    Tak. Tylko w ciagu pół godziny czy godziny ( nie wiem czy tyle bedziesz miał czasu? - bo odbiór bywa w róznych dziwnych miejscach - mnie raz proponowano na parkungu przy Tesco!!!) na pewno nie sprawdzisz tego tak dokładnie jak np przez 7 dni - proline....
    Ja u medfoto raz usiłowałam kupić aparat ale się zniechęciłam, bo kontakt był z nim fatalny a aparat chyba nie "na stanie" ale gdzieś w drodze. Poza tym autorowi wątku chodzi wyraźnie o Fvat a nie paragon z niemieckiego sklepu i tutajzarówno zib26 jak i proline mają przewagę.

No i mam

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69674567

Normalny sklep w Krakowie, podejdę do nich i ustalę ofertę No i zawsze w sklepie bezpieczniej. Pewnie F-vat nie dają ale i tak nie miałbym jak odliczyć aparatu więc mi nie robi to różnicy ;-)

Początki nałogu

Domyślnie

No i to od razu lepiej wygląda skoro możesz podejść i w normalnym sklepie sfinalizować zakup. Jeśli jestes z Krakowa to na pewno duży plus! jest jednak jedno maleńkie ale - zwykle 'aukcja prywatna" oznacza pewne trudności w zakupie - nie żebym Cie dołowała ale takie mam doświadczenie - albo towar dopiero jedzie albo jest juz zamówiony itp itd. Jednak skoro nie lecisz juz dzisiaj kupować to taki namiar jest wart uwagi - nie dzis to jutro w końcu to nie "na zapalenie płuc"!
    Udanych zakupów życzę
    TOKIN

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOKIN
    No i to od razu lepiej wygląda skoro możesz podejść i w normalnym sklepie sfinalizować zakup. Jeśli jestes z Krakowa to na pewno duży plus! jest jednak jedno maleńkie ale - zwykle 'aukcja prywatna" oznacza pewne trudności w zakupie - nie żebym Cie dołowała ale takie mam doświadczenie - albo towar dopiero jedzie albo jest juz zamówiony itp itd. Jednak skoro nie lecisz juz dzisiaj kupować to taki namiar jest wart uwagi - nie dzis to jutro w końcu to nie "na zapalenie płuc"!
    Udanych zakupów życzę
    TOKIN
    Aparat będę kupował dopiero pod koniec listopada więc spokojnie Na początek podjade tam sobie i porozmawiam ze sprzedającym. Można u nich kupić zupełnie pomijając allegro co jest dla mnie plusem dużym ( dopiero co się zarejestrowałem, mam 0 komentaży i nawet kopertę bo jeszcze nie doszedł kod ). W każdym razie po sprzęt pojadę z laptopem i sprawdzę back focus i front focus - tak na wszelki wypadek Pozdrawiam serdecznie

Uprawnienia umieszczania postów