Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: Electro World

Coś już napisał Awatar student_22
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

MJ-foto ma oficjalnie wysokie ceny ale one są do negocjacji. Akcja "jesteśmy złotówkę tańsi" Tzn jak Proline daje za 3329 to oni dadzą mi cene 3328. Pytałem juz kiedyś.

Początki nałogu

Domyślnie

Ja chcesz z fakturą vat i gwarancją Canon Polska ( sprzet nie dotykany, nie wyjmowany z pudełka!) to mogę dać Ci jeszcze jeden namiar z allegro - zib26 - kupowałam u niego dwa kompakty i wsio było bardzo szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów. Z tym, że jak chciałam w sierpniu 350d to cena u ziba była wyższa niz w proline! Ale spróbuj - to nic nie kosztuje. ostatnio miał obiektyw 50mm 1,8 w cenie niższej niz u TIPów - a on ma tylko towar z canon Polska i daje na 100% FVAT.
    TOKIN(ka)

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOKIN
    Ja chcesz z fakturą vat i gwarancją Canon Polska ( sprzet nie dotykany, nie wyjmowany z pudełka!) to mogę dać Ci jeszcze jeden namiar z allegro - zib26 - kupowałam u niego dwa kompakty i wsio było bardzo szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów. Z tym, że jak chciałam w sierpniu 350d to cena u ziba była wyższa niz w proline! Ale spróbuj - to nic nie kosztuje. ostatnio miał obiektyw 50mm 1,8 w cenie niższej niz u TIPów - a on ma tylko towar z canon Polska i daje na 100% FVAT.
    TOKIN(ka)

Tylko minusem dalej jest to że nie mozesz sprawdzić FF/BF czy hotpixeli... podstawowych rzeczy... Dlatego ja wezme w medfoto bo przynajmniej mam odbiór na miejscuu

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    odkad mialem problemy z zareklamowaniem karty graficznej, ktora powodowala pasy na ekranie.. a zdaniem ich technika pasow nie bylo
    w takiej sytuacji najlepiej połechtać kartę zasilaczem 12 V, wtedy nie problemu z reklamacją, w takim serwisie w większości przypadków będą widzieli tylko to co jest korzystne dla nich, kiedyś w moim mieście woziłem się dobre pół roku z płytą główną, aż podpowiedział mi pewien elektronik co zrobić
    Z kartą grafiki już tego problemu nie było ;-) od razu było widać że nic nie widać

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez student_22
    Dobra to na czym stanęło bo zgubiłem wątek.... Chce kupić w przeciągu 2 tygodni 350D z gwarancją oraz fakutrą VAT bo zamniałem o tym qrczak wspomnieć. Gdzie najlepiej, najpewniej i nie za 3700 zł bo za tyle to mam wszędzie z pocałowaniem w rękę
    zobacz tu : www.fotorimex.pl lub www.fotoit.pl

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio
    Tylko minusem dalej jest to że nie mozesz sprawdzić FF/BF czy hotpixeli... podstawowych rzeczy... Dlatego ja wezme w medfoto bo przynajmniej mam odbiór na miejscuu

Tak. Tylko w ciagu pół godziny czy godziny ( nie wiem czy tyle bedziesz miał czasu? - bo odbiór bywa w róznych dziwnych miejscach - mnie raz proponowano na parkungu przy Tesco!!!) na pewno nie sprawdzisz tego tak dokładnie jak np przez 7 dni - proline....
    Ja u medfoto raz usiłowałam kupić aparat ale się zniechęciłam, bo kontakt był z nim fatalny a aparat chyba nie "na stanie" ale gdzieś w drodze. Poza tym autorowi wątku chodzi wyraźnie o Fvat a nie paragon z niemieckiego sklepu i tutajzarówno zib26 jak i proline mają przewagę.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diabeł
    w takiej sytuacji najlepiej połechtać kartę zasilaczem 12 V, wtedy nie problemu z reklamacją, w takim serwisie w większości przypadków będą widzieli tylko to co jest korzystne dla nich, kiedyś w moim mieście woziłem się dobre pół roku z płytą główną, aż podpowiedział mi pewien elektronik co zrobić
    Z kartą grafiki już tego problemu nie było ;-) od razu było widać że nic nie widać
    Taaa, stany pośrednie potrafią wprowadzić serwis w stan oscylacji "naprawić-nie naprawić". A jak po prostu nie działa to wszystko jasne

Coś już napisał Awatar student_22
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

tyle że niestety ZIB26 i tak nie ma akurat 350D w ofercie wiec zostaje mi tylko Proline albo ten MJ-foto

Początki nałogu

Domyślnie

Do zib 26 mozesz napisac lub zadzwonić - to nic nie kosztuje - jest tylko kwestia ceny jak się dogadacie to on Ci sprowadzi właściwie wszystko z Canon Polska. Nie wiem tylko jak to cenowo wyjdzie przy porównaniu proline??? Mailuj, pytaj to nic nie kosztuje.
    TOKIN(ka)

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOKIN
    Tak. Tylko w ciagu pół godziny czy godziny ( nie wiem czy tyle bedziesz miał czasu? - bo odbiór bywa w róznych dziwnych miejscach - mnie raz proponowano na parkungu przy Tesco!!!) na pewno nie sprawdzisz tego tak dokładnie jak np przez 7 dni - proline....
    Ja u medfoto raz usiłowałam kupić aparat ale się zniechęciłam, bo kontakt był z nim fatalny a aparat chyba nie "na stanie" ale gdzieś w drodze. Poza tym autorowi wątku chodzi wyraźnie o Fvat a nie paragon z niemieckiego sklepu i tutajzarówno zib26 jak i proline mają przewagę.

No i mam

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69674567

Normalny sklep w Krakowie, podejdę do nich i ustalę ofertę No i zawsze w sklepie bezpieczniej. Pewnie F-vat nie dają ale i tak nie miałbym jak odliczyć aparatu więc mi nie robi to różnicy ;-)

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów