Pokaż wyniki od 1 do 10 z 197

Wątek: 5D Mark II VS 1Ds Mark II

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia | Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ERR Zobacz posta
    AF w 5DII to kpina firmy Canon, to po prostu żenada. W praktyce, często muszę przełączyć na MF, by ustawić ostrość ; szkoda słów w tym temacie. Pomiędzy 5dII, a 1DSII jest pod tym względem przepaść ! Jest to zauważalne dla każdego, kto zetknął się choćby przez krótszy czas z 1DSII.
    Obrazek z 5dII lepszy, ale kanał czerwony trzeba poprawiać; w 1dSII lepszy kolor.
    Bredzisz, mam 5dII i 1dsII. One shot moim zdaniem jeśli używać centralnego jest szybszy i pewniejszy w 5. Boczne w 5 wiadomo kiepskie, ale te w jedynce też nie powalają, tyle że jest ich więcej. Jeśli chodzi o servo to wiadomo, nie ma co gadać 1 zjada 5 na śniadanie. Nie demonizowałbym tak tego AF.
    This isn't happiness, or maybe perhaps, it is

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kajtek_bez_Majtek Zobacz posta
    Bredzisz, mam 5dII i 1dsII. One shot moim zdaniem jeśli używać centralnego jest szybszy i pewniejszy w 5. Boczne w 5 wiadomo kiepskie, ale te w jedynce też nie powalają, tyle że jest ich więcej. Jeśli chodzi o servo to wiadomo, nie ma co gadać 1 zjada 5 na śniadanie. Nie demonizowałbym tak tego AF.
    Myślę, że niepotrzebnie traciłeś czas na odpowiadanie. Od razu widać, że człowiek pewnie w ręku tego sprzętu nie miał i pisze brednie. Zresztą zerknij w jego stopkę, sam plastik. Skąd ma wiedzieć, jak jest naprawdę?
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów