z tego co widze to ~4,5kzłZamieszczone przez Auwo
z tego co widze to ~4,5kzłZamieszczone przez Auwo
Poszło mi przed nosem za 3,9k![]()
pochwal sie gdzie masz takie dobre ceny?Zamieszczone przez Auwo
allegro
Ja man 17-40 rocznik 2004 i jestem zadowolony.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Tiaaa... To byl dobry rocznikZamieszczone przez Robson01
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Robilismy juz tu na forum podsumowanie. Moje i czyjes jeszcze szklo z rocznika 2005 byly felerne (seria UTxxxx), wszyscy ktorzy nie narzekali na swoj model i z ktorych to modeli widzialem naprawde dobre, ostre zdjecia to byl rocznik 2004 (seria USxxxx ) i dlatego... ja wlasnie zamienilem 17-35 2.8L (seria UN, czyli chyba 2000? ) na 17-40 4L z 2004 roku. Po prostu nie ptorafilem zaufac temu 17-35, raz sprawowal sie dobrze, raz tracil zupelnie kontrast i ostrosc a swiatlo 2.8 nie jest mi niezbedne w szerokim kacie.
No i jaki efekt tej zamiany - na plus?Zamieszczone przez Vitez
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
17-40 doszedl do mnie wczoraj. Najblizszy termin kiedy spodziewam sie nim robic fotki to przyszly weekend mozeZamieszczone przez Robson01
.
Rowniez mam US*** zadowolenie jest. 70-200 mam UT ale ich chyba ta przypadłosc nie dotyczy bo tez jest all oki.