a gdzie dorwales?Zamieszczone przez Vitez
a gdzie dorwales?Zamieszczone przez Vitez
towersivy - widzę, że mój 17-40 już znalazł się w Twojej stopce :P
Tommy_J , Allegro.Zamieszczone przez amperior
hmm, nie wiem czy goc daje gwarancje (a nie moge sie narazie dodzwonic) to jego aukcja bo wypatrzylem jeszcze jeden w tej cenie: ten i tu jest polska gwarancja. chyba warto ja miec :-/
Ostatnio edytowane przez amperior ; 01-11-2005 o 12:31
heh, faktycznie tommy tez cie zna :]Zamieszczone przez Vitez
z tego co zrzumialem to obiektywy sa z niemiec i tommy wyslal ci jeden ostatnio
seria UT. jak sie sprawuje? powiedz prosze, bo jesli to sprawdzone zrodlo to tez bym lyknal (tylko mnie martwi ze z faktura cena wzrasta do 2400 netto / 2928 brutto :-/ )
Ja mam w tej chwili 17-40 z serii UT i sprawuje sie nie tak zle.Zamieszczone przez Vitez
Zamieszczone przez amperior
Mam teraz serie USxxxx , moj poprzedni z serii UT byl wg mnie niezbyt udany (aberracje ogromne, kiepska ostrosc nawet na f5.6 i to nie ze sloncem a w cieniu normalne zdjecia).
Jak sie sprawuje - sprawdze moze w weekend, moze jutro na cmentarzu (ale po zdjeciach nocnych niewiele da sie szklo ocenic).
Mi faktura nie byla potrzebna, a gwarancja jest "sprzedawcy, na gebe" ale ja akurat tommiemu ufam 8)
No to zes mnie zdolowal :-/Zamieszczone przez Vitez
Juz chcialem se szklo zamawiac a tu takie buty
Wiec jak mam kupic szkielko skoro pawdopodobnie bedzie bee...
Kazda rzecz moze byc beee wiec sie nie przejmuj, postaraj sie porozmawiac z osoba od ktorej kuujesz, umowic sie na testy. Ja kupilem od Tommiego i pierwszy egzemplarz byl super (seria UT), wiec nie bylo koniecznosci wymianyZamieszczone przez amperior
![]()
No i jutro bede mial 17-40L ver US :-) (noweczka)