No właśnie jak zaznaczę w programie .mov to nic nie odnajduje. Próbuję dalej, kolejnym programem. Kurcze, a to taki ważny dla mnie film.
No właśnie jak zaznaczę w programie .mov to nic nie odnajduje. Próbuję dalej, kolejnym programem. Kurcze, a to taki ważny dla mnie film.
EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM
Powinienes odzyskac chyba dwa pliki *.MOV i *.THM
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i moze warto odzyskiwac takim programem, ktory nie bada struktury pliku i odzyskuje kazde.
Ostatnio edytowane przez RomanS ; 20-05-2010 o 00:05 Powód: Automerged Doublepost
Ja usuwam thm po zgraniu i filmy działają.
Zoom Browser... No tak...
Problem nr 1.
Komputer nie radzi sobie z rozdzielczoscia pliku filmowego typowy standardowy problem albo system na nowo zainstalowac wtedy powinno smiga albo procesor kupic lepszy a najlepiej clipy ogladac w Quick time bo to program przystosowany dla formatow mov czy mp4.
Ja mam 2 rdzeniowy p4 2gb ramu ,klipy smigaja z canona 5d bez problemu program do edycji to adobe premiere v.2.0
Witam,
proponuję konwersję pliku MOV za pomocą WinX HD Video Converter Deluxe.
Plik kurczy się około 10-krotnie bez zauważalnej utraty jakości - konwersja do kodeka XVID przy full HD.