23 miało być wcześniej ale znalazłem je dopiero teraz.
o wczesniejszych bylo juz duzo wiec nie pisze
20-21 z doswiadczenia wiem ze niemowlaki w tej perspektywie wypadaja conajmniej niekorzystnie. dodatkowo ciecia kadru tez niekorzystne. sprobuj nieco nizej chwycic malca. mozna np tak jak tu
22 kadr juz bardziej mi podchodzia ale ten szum i to co sie stalo z policzkiem to feee. wygloda jak ksero z gazety.
bardziej pasuja mi kadry np jak tu
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=633
23. mnie nie podchodzi ani kadr anie bw, jakos brakuje mi tej czesci lewego policzka i ta jasna plama po lewej czesci kadru ??
generalnie brakuje w zdjeciach tego czegos o czym juz bylo pisane. poza tym kadry tez nie ciakawe jak dla mnie, zdjecia naprawde slabej jakosci nawet nieodszumione, nieostre.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a i jeszcze jedno w sprawie porzadkowej
zamieszczone zdjecie nie jest moje i zamiescilem je jedynie w celach pogladowych wiec jezeli moderator stwierdzi ze jest to naruszenie regulaminu prosze o zmiane zdjecia na link
Ostatnio edytowane przez gofer ; 05-10-2010 o 23:27 Powód: Automerged Doublepost
Czy mogę Ci zmienić tytuł wątku?
Bo ilekroć go czytam to mi tam się w jednym wyrazie 'c' dodaje![]()
Postuluję o zmianęMnie rownież tytul wciąż mi się "frywolizuje".
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Stary a głupi, też się na to złapałem. I to od poniedziałku, cały tydzień przechlapany![]()
EOS 5, 500N, 400D, 50D