Wychodzi na to że lepiej dać sobie spokój z fotografią i zająć się np. zbieraniem znaczków.
Wychodzi na to że lepiej dać sobie spokój z fotografią i zająć się np. zbieraniem znaczków.
wychodzi na to, ze zrobic jeszcze troche zdjec, troche poczytac i bawic sie dalej fotografia![]()
Staram się czytać i podglądać innych, tylko jak się weźmie aparat do ręki to czasem ciężko to osiągnąć. Mam nadzieję że moje zdjęcia nie są całkowitymi gniotami i po ich obejrzeniu nie giną szare komórki![]()
FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
"I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin
No słuszna uwaga. Czasem jak się patrzy z perspektywy czasu to jakby widziało się czyjeś prace.Sprobuj prostej rzeczy - zrob fotki, zgraj na dysk i przez co najmniej 2 tygodnie nie zagladaj do nich. Jezeli potem Ci sie dalej beda podobac, to dopiero gdzies je wrzucaj.
bardzo fajne te dwa ostatnie, wprawdzie fotografia ludzi to nie moja działka, ale i kadry, i dobrze dobrana GO, i dość mocna ale fajnie podana BW - się podoba
Fajne te "detale".
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.