Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: [dancio] Sesja ala film :)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Obróbka stanowczo przesadzona.
    "Cd" dobre.

Domyślnie

Na 3. Model wygląda jak Ewan McGregor. Dla mnie jest filmowo. Ogólnie podoba mi się (poza 1, gdzie twarz modela wygląda mega dziwnie). 5 mz najciekawsza.
    Canon EOS 450D/50 mm 1.8/18 - 55 Kit "Nie jestem szalony, interesuje mnie wolność." - Jim Morrison

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    3. jak dla mnie za pomarańczowe
    reszta fajna, choć zupełnie mi do sesji narzeczeńskiej nie pasuje

a jaka miałaby byc sesja narzeczeńska? głębokie spojrzenia w oczy, buzi buzi, za rączkę przez łączkę w stronę słoneczka? Nie do końca podoba mi się obróbka, ale pomysł jest i git...

Domyślnie

nie do końca mi pasuje obróbka.
    przegiąłeś

ale z drugiej strony.... oni się fajnie bawili (Ty pewnie też) jeżeli są zadowoleni z efektów to pogratulować "kolejnego_zadowolonego_klienta"

PS ubiegnę Was - nie mam pojęcia jak powinna wyglądac sesja narzeczeńska.
    Ale ja zamiast gangsterskich klimatów wolę "kino drogi".
    40D + BG-E2N + 16-35 + 50 + 85 + 70-200

Bywalec Awatar dancio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Dzieki za opinie ... szykuje się nastepna ciekawa sesja.... trzeba tylko do konca pozbierac rekwizyty . ale narazie nie zdradze pomyslu... z obrobka bedzie juz spokojniej.. przynam sie ze ostatnim czasem duzo sie uczylem odnosnie PS i tak kombinowalem... zdecydowanie nastepna sesja bedzie juz stonowana i raczej w jednym klimacie...

http://www.fotoroko.pl/blog

na blogu jest pare fotek z ostatniej sesji pt.. "Nauka golfa....i wiazania sznurkow"

pzdr.wszystkich
    2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Pomysł ciekawy. Z kadrami nie jest źle przeważnie.
    Jeśli coś mogę dodać od siebie, to ja bym lekko zamaskował efekt na ciele - głównie chodzi o twarz, bo twarze po takiej obróbce wyglądają masakrycznie, a wystarczy tylko dodać maskę i obszarowo jakieś 50% krycia i moim zdaniem byłoby lepiej.
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Domyślnie

Istne photoshopowe szaleństwo
    ale nie przeszkadza mi to, rozumiem, że taki był koncept
    Podoba mi się pomysł na sesje. Bonnie & Clyde to coś innego i ciekawszego niż radosne shoty pod drzewami czy na romantycznych mostach.
    Jest w tych zdjęciach pazur.
    Poza tym modele dobrze ci pozowali.

jestem na tak ;-)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów