Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: [dancio] Sesja ala film :)

Bywalec Awatar dancio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie [dancio] Sesja ala film :)

Witam zachecam do zapoznania sesji narzeczenskiej jaka miala miejsce w niedziele Pati i Marek

2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

3. jak dla mnie za pomarańczowe
    reszta fajna, choć zupełnie mi do sesji narzeczeńskiej nie pasuje

Coś już napisał

Domyślnie

Aha, trzecie ciut nie pasuje kolorkiem do reszty. Bardzo fajne! Ciekawy postprocessing i co mi się podoba to te przebłyski światła na 1wszym i 2gim.

Bywalec Awatar dancio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Faktycznie to 3 za duzo magenty i saturacji... jak wrzuce reszte to podam link do bloga.. bo jest sporo fajnych moim zdaniem ..

a co do tego czy pasuje do sesji narzeczenskiej ...to dla mnie pasuje dla przyszlych mlodych tez.. nie musi byc przeciez zawsze tak kochaniutko
    2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl

Domyślnie

Fajny pomysl i obróbka. 3ka tez ok tylko saturacje z tważy trzeba zdjąć, bo świeci strasznie.
    ps. mógłbyś coś o postprocesie szepnąć na PW, bo ciekawy.

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Powiem tak... podobają mi się tego typu zdjęcia. Dlaczego? Ponieważ temat jest opowiedziany w nieszablonowy sposób. Obróbka i przede wszystkim kadry (a konkretnie umiejscowienie ich w tym danym miejscu) dodają dodatkowego smaczku do całości.

Początki nałogu

Domyślnie

mam wrażenie że na 1 i 4 (numeruj zdjecia tak btw)
    ostrość trochę uciekła nie tam gdzie powinna(4 - rekaw zamiast twarzy) lub za mała go (1)
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dla mnie pierwsze całkowicie zmasakrowane szerokim kątem... w ostatnim takie przerysowanie jeszcze pasuje.
    2giego nie rozumiem, jakoś każdy sobie i znów szeroki hmm jednak nie widzę uzasadnienia żeby robić z normalnych ludzi wielkoludów...dodatkowo według mnie za mała GO
    3 ledwo widać rozsypane banknoty, znów szeroki i znów według mnie masakruje tych ludzi, mężczyzna- 230cm kobieta jeszcze tak skulona 120cm wzrostu, wygląda to coś jak Guliwer z liliputem.
    Ostatnie najlepsze, to mi się podoba.

Ogólnie dla mnie z tych 3 pierwszych niezachwycająco, szczerze mówiąc to jako klient nie chciałbym mieć takich zdjęć
    Pewnie powiesz ze te przerysowania szerokim to się wpasują w konwencję itd. no według mnie słabo się wpisują i raczej ich nadużywasz bo 4 z 4 są karykaturalne.
    Czekam na więcej albo link na bloga, możne się przekonam. Pozdrawiam

Bywalec Awatar dancio
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Tak nawiasem to duzo sie nie pomyliles bo Pan Marek ma 200cm wzrostu.. odnosnie dystorsji jedni lubia drudzy nie.. ale spoko.. dla kazdego cos innego ..nie ma uniwersalnych zdjec ktore by sie podobalo wszystkim.. pzdr.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dancio Zobacz posta
    Tak nawiasem to duzo sie nie pomyliles bo Pan Marek ma 200cm wzrostu.. odnosnie dystorsji jedni lubia drudzy nie.. ale spoko.. dla kazdego cos innego ..nie ma uniwersalnych zdjec ktore by sie podobalo wszystkim.. pzdr.
    linka podam w piatek albo sobote musze je skonczyc robic.. bo w pracy na laptopie cienko to widze..

pzdr.
    Ostatnio edytowane przez dancio ; 05-05-2010 o 23:52 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Hm...
    No to a propos "gangsterskich" sesji narzeczeńskich ośmielę się zapodać coś swojego

http://www.petelski.pl/?p=1382#more-1382

http://www.petelski.pl/?p=1395#more-1395

pozdrówka
    regulamin pkt 8

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów