Mam zainstalowaną CS4 na systemie 64-bit Windows 7, photoshop nie widzi mi żadnego zainstalowanego plugina. Może ktoś ma podobny problem albo wie jak go rozwiązać?
Mam zainstalowaną CS4 na systemie 64-bit Windows 7, photoshop nie widzi mi żadnego zainstalowanego plugina. Może ktoś ma podobny problem albo wie jak go rozwiązać?
witam
pluginy nie zawsze działają na 64 bitach tak miałem z pluginami swoimi Nik software a ty jakich używasz ??
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
CS4 64 bity, więc lipa
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak między innymi zależy mi na NIku
Ostatnio edytowane przez Magfire ; 05-05-2010 o 13:23 Powód: Automerged Doublepost
A wgrałeś je do właściwego katalogu bo PS tworzy dwa odrębne pod 32 i 64. Niby oczywista rzecz ale sprawdzić nie zaszkodzi.
NiK Software nie działa w Photoshopie 64 bitowym.
Przynajmniej do dzisiaj nie ma działającej wersji.
Jednak Photoshop CS4 instaluje się w Win7 x64 jako dwa oddzielne programy, 64 bitowy i "normalny", 32 bitowy.
Wszystkie pluginy nie działające w wersji x64 działają na nim normalnie, sam używam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Folder Nik Software trzeba wrzucić do C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Plug-ins
Ostatnio edytowane przez vidocq ; 05-05-2010 o 21:51 Powód: Automerged Doublepost
pozdrawiam, vidocq
przy okazji tez macie wrażenie ze PS 64-bitowy działa szybciej?
Zależy przy jakim algorytmie.
64 bitowe systemy i programy nie są pisane dla picu, tylko te 64bity w konkretnych zastosowaniach dają coś konkretnego...
Ostatnio edytowane przez michalab ; 15-05-2010 o 06:46 Powód: Automerged Doublepost