Zamieszczone przez _invictus
Eee.. to jest Rawshooter na L?
Zamieszczone przez _invictus
Eee.. to jest Rawshooter na L?
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Tak, darmowa wersja RS łazi mi pod Cross-Office, bez ani jednego zająknięcia. Pod wine-tools też pewnie pójdzie.
Jak potrzebuje szybko i bezbolesnie obrobic duza ilosc RAWow to odpalam Adobe Lightroom a do pojedynczych fotek Adobe Camera RAW.
na Mac'u czy X'ie? jak na X'ie to czym uruchamiasz? wine? vmware i windows/mac? mi adobe cos nie chciało ruszyc, a jak już to na kilka sekund i kill
To pierwszeZamieszczone przez _invictus
Watpie aby udalo sie zmusic Lightroom'a do stabilnej pracy pod emulacja. Moim zdaniem zbyt kobylasty program (jesli chodzi o wymagania ...bo kobylasty rozmiarowio to on nie jest ...raptem parenascie mega
)
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 02-06-2006 o 10:49
Ja czekam aż będzie wersja Adobe Lightroom na Winde; zapisałem się już na betę.
A tego RSE muszę spróbować popić Winem. Ech.. żeby był ebuild do Bibble dla Gentoo![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Wiesz moze czy w tym roku sie jeszcze ukaze? Fajnie by bylo :-)Zamieszczone przez dentharg
Jest w naszym ojczystym języku? ( ja innego nie ablam ... hmm ... chyba, że ten nasz drugi bardziej z prawa naszej granicy ) Można gdzieś się do niej dogrzebać? ( kiedyś grzebałem i nic mi się nie udało wygrzebać ) Z chęcią bym sobie przeczytał.Zamieszczone przez Vitez
Z góry dziękuję za info.
Pozdrawiam.
Dziwi mnie trochę że nikt nie używa DDP Canona tylko kombinujecie z trialami i innymi dziwactwami ..... ten program jest co najmiej przyzwoity .....
Cóż każdy poszukuje ideału.Zamieszczone przez popmart
To cytat z podpisu jednego z forumowiczów ( w mojej ocenie bardzo uświadomionego ):
"Jeśli się coś lubi, to należy mieć to 'coś' w najlepszym gatunku. /Zygmunt Kałużyński 1918-2004"