Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Film 5D II czy. 550 próby z szkłami/ Coki S4

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar 35mm1
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Obecnie pracuje Canonem w większości przypadków filmuje .
    135/2.0 i 14/2.8 są szkłami powtarzalnymi ale całkowicie niezgodnymi z 85/1.2 pod względem kolorystki ! /przenoszenia kontrastów oraz dynamiki.
    Testując stajnie Zeissa ZF na jednym z palów firmowych spodlałem się z pełną powtarzalnością, parametrów które wymieniłem.
    Czego mogę się spodziewać po 200/2.0 ... jakie kolory ... ciepłe kontrastowe ja 135/2.0
    czy jak 85/1.2 To dwie zupełnie inne charakterystyki mam obawy że spadkom nowy produkt z niczym nie zgodny. Z czego wynikają te różnice w optyce Canona ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Obecnie pracuje Canonem w większości przypadków filmuje .
    135/2.0 i 14/2.8 są szkłami powtarzalnymi ale całkowicie niezgodnymi z 85/1.2 pod względem kolorystki ! /przenoszenia kontrastów oraz dynamiki.
    Testując stajnie Zeissa ZF na jednym z palów firmowych spotkałem się z pełną powtarzalnością, parametrów które wymieniłem.
    Czego mogę się spodziewać po 200/2.0 ... jakie kolory ... ciepłe kontrastowe ja 135/2.0
    czy jak 85/1.2 To dwie zupełnie inne charakterystyki mam obawy że to nowy produkt z niczym nie zgodny. Z czego wynikają te różnice w optyce Canona ?
    Ostatnio edytowane przez 35mm1 ; 14-06-2010 o 23:24 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów