Napisałem:Zamieszczone przez Vitez
a to chyba wyjaśnia sprawę zarzucanego mi przez Ciebie "niechciejstwa"1. Nie miałem ani czasu ani możliwości szukać, bo musiałem wyjść i nie mogłem siedzieć przy kompie i szukać
Nie zadaję pytań do których odpowiedź jest w instrukcji więc nie rozumiem dlaczego przytaczasz wypowiedź hazana. Wygląda to jakbyś szukał jak mi dopiec.Zamieszczone przez Vitez
To i ja zakończę, pozwolisz?Zamieszczone przez Vitez
Krótkie podsumowanie z mojej strony. Vitez, cenię sobie Twoje rady, wiedzę i pomoc, ale nikt nie zmusza Cię do odpowiedzi na dany temat. Nie chcesz? Nie odpowiadaj. Temat Cię denerwuje lub ktoś Cię irytuje? Nie pisz, szkoda się denerwować. Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj. Niech napiszą Ci, którzy mają czas i ochotę pomóc. Jeśli zaśmiecam forum, to wywal wątek, albo podaj link w którym dany temat był juz poruszany i po sprawie. Po co tyle o tym pisać?
Jak działają wyszukiwarki każdy wie. Raz lepiej, raz gorzej. Wszystko zależy od precyzyjnego podania szukanego zagadnienia. Może ja nie potrafię tak dokładnie sprecyzować, żeby otrzymać 10 odpowiadających mi wyników zamiast powiedzmy 579. I na zakończenie jeszcze raz PODZIĘKUJĘ ZA POMOC bo chyba tego nie zauważyłeś przy pisaniu o braku szacunku...
Z mojej strony również EOT
Pozdrawiam