Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Czy Pretec Cheetach będzie współpracował z 350D ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram
    Vitez, chyba się trochę zagalopowałeś z tym brakiem szacunku ??: Gdzie się tego dopatrzyłeś
    Pojscie na latwizne to jest wlasnie brak szacunku dla czyjegos czasu.
    "Mi sie nie chce wiec niech inni za mnie zrobia" .

Forum jest po to aby pomagac a nie robic za ciebie - byla juz o tym dyskusja na forum i dostales do niej linka w twoim nieudanym, zamknietym watku - najpierw poczytaj, potem dyskutuj bo dwa, trzy, czy 10 razy specjalnie dla ciebie nie bedziemy powtarzac tej samej dyskusji .

A dokladniej (wypowiedz hazana):

"Tak na powaznie to jeśli ktoś zadaje pytania na które odpowiedz jest w instrukcji, lub nie ma na tyle chęci żeby poszukac na forum odpowiedzi zanim zada pytanie - to jest leniem.

Forum to to nie przedszkole i nie ma tu nakazu edukowania wszystkich - ktos kto chce znajdzie tu odpowiedzi i przyjemnosc z jego uzywania.

Niestety mam praktyke z takimi użytkownikami którym się wydaje że ich trzeba obsługiwać bo "przecież od tego jest forum" - niestety oni sa równiez najwiekszymi krzykaczami z reguły."

http://canon-board.info/showthread.php?t=2436&page=2

EOT z mojej strony

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Pojscie na latwizne to jest wlasnie brak szacunku dla czyjegos czasu.
    "Mi sie nie chce wiec niech inni za mnie zrobia" .
    Napisałem:
    1. Nie miałem ani czasu ani możliwości szukać, bo musiałem wyjść i nie mogłem siedzieć przy kompie i szukać
    a to chyba wyjaśnia sprawę zarzucanego mi przez Ciebie "niechciejstwa"

Forum jest po to aby pomagac a nie robic za ciebie - byla juz o tym dyskusja na forum i dostales do niej linka w twoim nieudanym, zamknietym watku - najpierw poczytaj, potem dyskutuj bo dwa, trzy, czy 10 razy specjalnie dla ciebie nie bedziemy powtarzac tej samej dyskusji .

A dokladniej (wypowiedz hazana):

"Tak na powaznie to jeśli ktoś zadaje pytania na które odpowiedz jest w instrukcji, lub nie ma na tyle chęci żeby poszukac na forum odpowiedzi zanim zada pytanie - to jest leniem.

Forum to to nie przedszkole i nie ma tu nakazu edukowania wszystkich - ktos kto chce znajdzie tu odpowiedzi i przyjemnosc z jego uzywania.
    Nie zadaję pytań do których odpowiedź jest w instrukcji więc nie rozumiem dlaczego przytaczasz wypowiedź hazana. Wygląda to jakbyś szukał jak mi dopiec.

Niestety mam praktyke z takimi użytkownikami którym się wydaje że ich trzeba obsługiwać bo "przecież od tego jest forum" - niestety oni sa równiez najwiekszymi krzykaczami z reguły."

http://canon-board.info/showthread.php?t=2436&page=2

EOT z mojej strony
    To i ja zakończę, pozwolisz?
    Krótkie podsumowanie z mojej strony. Vitez, cenię sobie Twoje rady, wiedzę i pomoc, ale nikt nie zmusza Cię do odpowiedzi na dany temat. Nie chcesz? Nie odpowiadaj. Temat Cię denerwuje lub ktoś Cię irytuje? Nie pisz, szkoda się denerwować. Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj. Niech napiszą Ci, którzy mają czas i ochotę pomóc. Jeśli zaśmiecam forum, to wywal wątek, albo podaj link w którym dany temat był juz poruszany i po sprawie. Po co tyle o tym pisać?
    Jak działają wyszukiwarki każdy wie. Raz lepiej, raz gorzej. Wszystko zależy od precyzyjnego podania szukanego zagadnienia. Może ja nie potrafię tak dokładnie sprecyzować, żeby otrzymać 10 odpowiadających mi wyników zamiast powiedzmy 579. I na zakończenie jeszcze raz PODZIĘKUJĘ ZA POMOC bo chyba tego nie zauważyłeś przy pisaniu o braku szacunku...
    Z mojej strony również EOT

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram
    Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj. Niech napiszą Ci, którzy mają czas i ochotę pomóc.
    Nie. Nie tedy droga. Edukacja wszelkich pytajacych jest potrzebna a nie "zamknij sie jak nie masz nic madrego do powiedzenia lub nie chcesz pomoc" .

Wiecej tu:

http://rtfm.killfile.pl/#lajza

"
    Istnieją techniczne środowiska dyskusyjne, w których z powodu źle pojętej superuprzejmości piszącym nie wolno wspominać o błędach znalezionych w cudzych postach - "jeśli nie chcesz pomóc użytkownikowi w tym, o co pyta, to się nie odzywaj". Doświadczeni użytkownicy opuszczą taką grupę, a dyskusje tam zmienią się w bezsensowną paplaninę. Grupa stanie się bezużyteczna jako forum techniczne."

I z powyzszych powodow wlasnie niektorzy staraja sie uswiadomic "leniuchow" - by nie rozwalic forum bezsensowna paplanina w ktorej nikt nikomu nie smie zwrocic uwagi

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów