Pokaż wyniki od 1 do 10 z 108

Wątek: Święto Zmarłych

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    Ripek, pierwsze częściowo ratuje honor tego wątku, bo już miałem napisać, czy jest to konkurs "jak nie należy robić zdjęć". ogólnie odnośnie zdjęć w tym wątku: nic nowego nie zobaczyłem. bardzo przeciętnie (i był to komplement). kadry mnie nie ruszyły, temat podany bardzo bardzo przeciętnie. nic nie było na waszych cmentarzach? nic się nietypowego nie działo? nie kwestowali na Starych Powązkach? (to do warszawiaków) nie ma starych, zapomnianych grobów? konkurs zjadł siebie.
    Dzięki bebop za opinię. Wpadłbyś kiedyś po zmroku, z rodzinką na radomski cmentarz przy Ul. Limanowskiego we Wszystkich Świętych, gdy nie ma gdzie palca wetkąć, a od kilku osób usłyszałem ciekawe określenia co myślą o ludziach robiących wtedy fotki. Wziąłbyś ode mnie 350d z kitem (niestety póki co nie mam niczego lepszego), pofocił bez flesza, bez statywu (rodzina nie pozwala na zbyt długie przymierzanie się)..może nauczyłbym się czegoś od fachowca :-). Bo wiesz jakoś te stare groby w ciemności stały, AF nawet nie drgnął, gdy znalazłem jakieś klimatyczne ujęcia, to nawet przy 1600 ISO światła przy kicie brakowało (zauważ dziury między numerami fotek), a mam nauczkę po Teatrze Ognia, że w takich sytuacjach flesz wszystko psuje.. Nie mam moze zdolności i oka artysty fotografika, ani choćby dobrego warsztatu foto, ale wydaje mi się, że z mym szkłem w tej sytuacji i Ty miałbyś trudności ze sfoceniem czegoś.
    BTW.. byli grajkowie, piekne takty poloneza Ogińskiego dobiegały do uszu.. Strzeliłem im 4 fotki starając się uchwycić jak najwięcej światła padającego na nich..niestety nawet PS nie pomógł
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 02-11-2005 o 22:56
    Pozdrawiam
    Marek

Uprawnienia umieszczania postów