Cz może znacie jakie są różnice pomiędzy tymi dwoma aparatami?
Pozdrawiam.
Cz może znacie jakie są różnice pomiędzy tymi dwoma aparatami?
Pozdrawiam.
Wchodzisz np. na strony Canon i czytasz o 30, 30V, 33V.
Jak chcesz detale sciagasz sobie instrukcje do 30V, do wszystkich obecnych modeli sa one dostepne na stronach firmy. Lenistwo sie klania :-)
Korpus 33V w przeciwieństwie do 33 został wykonany z metalu i pokryty tworzywem. Dodano podświetlanie wyświetlacza.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
To że można znaleźć na stronach Canona wszystkie parametry to ja wiem .Rozchodzi mi się o takie rzeczy jakie podali przedmówcy a mianowicie że korpus ..... , że jest nowsza itp.
Trudno wychwycić wszystkie niuanse ,różnice w aparacie .
Pozdrawiam.
Jak dla mnie to zaleta wersji V jest podswietlany LCD (przydatne gdy robimy zdjecia po zmroku). Reszta raczej drugorzedna, choc to moje subiektywne podejscie.
Ostatnio edytowane przez fredi ; 29-10-2005 o 21:49
A moja opinia jest taka ze roznica w cenie (zwlaszcza na uzywanych egzemplarzach) nie powala i warto brac jak najlepszy.
...
A ja zamiast podswietlania LCD uzywam latarki choc mam posdwietlane LCD. Dlaczego? Bo zeby znalezc guzik do podswietlania i tak musze zapalic latarke![]()
Jesli ktos jest jasnowidzem,to obie te rzeczy sa zwyklym zbytkiem...Zamieszczone przez Vitez
![]()
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...