przynajmniej Ty nie ogladalesja to nie wiem.. reszta to tylko siedzi i oglada w necie filmiki hrhrhr do pracy !
![]()
przynajmniej Ty nie ogladalesja to nie wiem.. reszta to tylko siedzi i oglada w necie filmiki hrhrhr do pracy !
![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
He, he ,he tylko nie mów że sam siedzisz w domku i na net zerkasz tylko w przerwach pomiedzy gotowanie obiadku, kołyskaniem dziecka i oglądaniem seriali w TVZamieszczone przez asterix
![]()
nie gotuje , nie mam dziecka, nie mam tv heheZamieszczone przez perlpa
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ogólnie zwróćcie uwagę na adres, jaki pojawia się na końcu: www.killsometime.com - tam jest sporo takich filmików, już godzinę siedzę i oglądam
'laughing interview' - chciałbym widzieć to w wykonaniu Drzyzgi![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Jak juz jestesmy przy filmikach to polecam www.dumpalink.com i www.big-boys.com![]()
pomysł z trombkami super a wykonanie wspaniałe![]()
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
A sypiasz ze swoim sprzem...Zamieszczone przez asterix
Sorki nie mogłem się powstrzymać. Kiedy sprzedałem na allegro swojego EOS 1N, zadowolony nabywca napisał mi że z aparatem będzie nawet spał i zapytał czy w związku z tym nie poczyję się zdradzony
Pozdrawiam
hehe zawsze lezy obokZamieszczone przez perlpa
czasem przed snem czyszcze soczewki i filtry
hrhr a druga polowa nawet nie jest zazdrosna
![]()
moja trochę jestZamieszczone przez asterix
![]()
Wiem że może mały OT ale zobaczcie do czego doprowadziła moja znajoma monitor swojego laptopa:
![]()
![]()
![]()
Kobiety....
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC