Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: RS80-N3 - Adidt M1C3- gdzie kupić?

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

mam ten wezyk z Foto-Tipa. czasem trzeba nim poruszac, zeby zajarzyl, ale ogolnie sprawdza sie przyzwoicie. za 100zl jest OK. mogloby byc taniej, ale... prawa rynku
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    mam ten wezyk z Foto-Tipa. czasem trzeba nim poruszac, zeby zajarzyl, ale ogolnie sprawdza sie przyzwoicie. za 100zl jest OK. mogloby byc taniej, ale... prawa rynku
    jak płacę 100zł to od takiego g***a wymagam zegarmistrzowskiej perfekcji kurczaki...

nienawidzę monopoli, płacisz fortunę i dostajesz shit...

a ten oryginalny gdzie kupiłeś?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam na forum po rejestracji jestem pierwszy raz. Wracając do tego zastępczego wężyka kupiłem go w foto-tipie i tak samo zachowuje się jak napisał akustyk. Nie jest to jednak zbytnio kłopotliwe, bo po pierwsze zdarza się w miarę rzadko, a wówczas albo wyłączam aparat albo najczęściej delikatnie dociskam i jest ok. W porównaniu z ceną oryginału może być.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iras
    Witam na forum po rejestracji jestem pierwszy raz. Wracając do tego zastępczego wężyka kupiłem go w foto-tipie i tak samo zachowuje się jak napisał akustyk. Nie jest to jednak zbytnio kłopotliwe, bo po pierwsze zdarza się w miarę rzadko, a wówczas albo wyłączam aparat albo najczęściej delikatnie dociskam i jest ok. W porównaniu z ceną oryginału może być.
    jak już pisałem, takie g***o za 100zł powinno chodzić jak szwajcarski zegarek

Bywalec Awatar Hipek

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    jak już pisałem, takie g***o za 100zł powinno chodzić jak szwajcarski zegarek
    O tak Tytus.... całkiem g***o i jeszcze komentarz po 2 miesiącach wystawiają.....
    20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A za 90 nieoryginalny mógłby być ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vbel
    A za 90 nieoryginalny mógłby być ?
    a co to za cudo?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hipek
    O tak Tytus.... całkiem g***o i jeszcze komentarz po 2 miesiącach wystawiają.....
    do komentarzy mam odrębną filozofię, szczerze to nie specjalnie oczekuję ich za każdym razem, jak ktoś ma "hurtownię" to nie dziwię się, że nie wystawia wszystkim, dziwię się co najwyżej, jak od kupujących drobiazgowo tego wymaga, ale takich tępię...

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Szczerze to wolałem zapłacić niecałe 180 PLNów za nowy wężyk Canona niż borykać sę później z jakimiś problemami które mają zwyczaj wyłazić na wierzch w najmniej odpowiednich momentach
    BTW Coronado ma całkiem przyzwoitą ofertę. Szkoda że dla mnie za późno
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxdanish
    Szczerze to wolałem zapłacić niecałe 180 PLNów za nowy wężyk Canona niż borykać sę później z jakimiś problemami które mają zwyczaj wyłazić na wierzch w najmniej odpowiednich momentach
    BTW Coronado ma całkiem przyzwoitą ofertę. Szkoda że dla mnie za późno
    ja także się zgodzę, ale jak sobie podliczę, ile muszę wydać na dodatki to póki co się krzywię...

a co do podróby, czasami świadomie nie biorę oryginału, jak kupuję coś na raz, zwłaszcza narzędzia, ale jak ma coś służyć latami, płacę kupę kasy
    ...
    tylko co zrobić, jak się kupi wężyk za 180 PLN na lata, a potem po roku body wywali, bo się do niczego nie nadaje

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów