Rozumiem ale daje znac ze mam i to chyba w dobrej cenie.Zamieszczone przez Tytus
Pozdrawiam
Coronado
Rozumiem ale daje znac ze mam i to chyba w dobrej cenie.Zamieszczone przez Tytus
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
jasne, dziękiZamieszczone przez Coronado
ale widziałem nowe za 170 zł. więc się jednak cenisz
co nie znaczy, że nie ma i po 230 zł, tylko czy ktoś je za tyle kupi?
20Dset
maj łeb...
A dlaczego uwazasz ze Coronado sprzedaje uzywany?Zamieszczone przez Tytus
Witam na forum po rejestracji jestem pierwszy raz. Wracając do tego zastępczego wężyka kupiłem go w foto-tipie i tak samo zachowuje się jak napisał akustyk. Nie jest to jednak zbytnio kłopotliwe, bo po pierwsze zdarza się w miarę rzadko, a wówczas albo wyłączam aparat albo najczęściej delikatnie dociskam i jest ok. W porównaniu z ceną oryginału może być.
no proszę...a jednak da się taniej...Zamieszczone przez Robson01
20Dset
maj łeb...
nie myślę, źle się wyraziłemZamieszczone przez Vitez
20Dset
maj łeb...
jak już pisałem, takie g***o za 100zł powinno chodzić jak szwajcarski zegarekZamieszczone przez iras
20Dset
maj łeb...
Zamieszczone przez Tytus
O tak Tytus.... całkiem g***o i jeszcze komentarz po 2 miesiącach wystawiają.....
20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580
A za 90 nieoryginalny mógłby być ?
Szczerze to wolałem zapłacić niecałe 180 PLNów za nowy wężyk Canona niż borykać sę później z jakimiś problemami które mają zwyczaj wyłazić na wierzch w najmniej odpowiednich momentach
BTW Coronado ma całkiem przyzwoitą ofertę. Szkoda że dla mnie za późno![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC