Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Podgląd zdjęć z PC na wyświetlaczu 5dmkII

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie Podgląd zdjęć z PC na wyświetlaczu 5dmkII

Czy jest jakiś sposób na zobaczenie zdjęć zgranych z Pc na kartę, która wędruje do body? Na LCD napis brak obrazów

Zdjęcia skopiowałem na kartę do domyślnego katalogu w którym zapisuje 5DmkII, potem próbowałem też w inne miejsca lecz dalej nic z tego.

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

hmmm... chyba oprócz odpowiedniego miejsca pliki muszą mieć jeszcze odpowiedni schemat nazwy
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streaker Zobacz posta
    hmmm... chyba oprócz odpowiedniego miejsca pliki muszą mieć jeszcze odpowiedni schemat nazwy
    Jest to jakiś krok na przód bo teraz wyskakuje pytajnik i jest napisane nie można otworzyć tego obr.

Oczywiście wszystkie pliki *.jpg są na karcie.

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja robilem taki patent z moim A510 - wczytywalem zrobione tym aparatem zdjecie do PS, potem wklejalem w to wlasna grafike i nagrywalem jako jpg. Takze mysle, ze to kwestia EXIF. Sprawa nie warta zachodu, za duzo roboty... Chyba, ze mozna taki EXIF jakos automatycznie dokleic do pliku, tego nie probowalem. Nie caly EXIF ma chyba znaczenie, bo ostatnio wlozylem do A510 karte ze zdjeciami z A1000IS i wyswietlaly sie bez problemu.

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Aparat traci jakby ścieżki dostępu.

Uprawnienia umieszczania postów