najciekawszy klimat i niezwykłe światło ma 3 ...
najciekawszy klimat i niezwykłe światło ma 3 ...
Mnie się bardzo podoba 4![]()
No zdecydowanie #4 dla mnie się wyróżnia ponad resztę. Reszta dobrze zrobiona, dwójka może jeszcze ma wciągającą zimową atmosferę, ale jedynka i trójka wydają mi się za mało oryginalne. Choć wszystkie są poprawnie zrobione.
Czwórka ma natomiast ciekawą perspektywę spowodowaną drogą. Linie tej drogi wciągają widza w głąb zdjęcia ku górom. Gdyby to ode mnie zależało to bym się pobawił PS-em aby te góry wyciągnąć bardziej i wykontrastować. Jak dla mnie to są za ciutkę za mało widoczne na tle nieba i za blade.
b fajne zdjęcie nr 2
5,6,7 za ciemne. W rzeczywistości było tam słońce, ale na zdjęciach go brak.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Jak poprzednik - trochę za ciemne. Poza tym w 6 dałbym trochę inny kadr, bo tak jakoś mi osobiście przeszkadza ta górka śniegu w prawym dolnym rogu. Ale to moje subiektywne zdanieCzekam na więcej, pozdrawiam
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam
Dziękuję za uwagi. Z tym słońcem to było różnie, o ile na 5 i 6 na pewno było, to na 7 już nie za bardzo. Może na kolejnym będzie więcej słońca.
9.