Narazie podziekuję nie mam 430ex a rc-1 działa bez problemu, cf robi 3kl /s w raw więc niech zrobią coś dobrego a nie bzdury.Zamieszczone przez gzak
Narazie podziekuję nie mam 430ex a rc-1 działa bez problemu, cf robi 3kl /s w raw więc niech zrobią coś dobrego a nie bzdury.Zamieszczone przez gzak
A zagadnienie ..."improves CF card communication..."???Zamieszczone przez Hoody
Pozdr
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
jakoś nie powala na kolana, chyba że bede walił po 5kl/s a nie 3 w raw to testnę, w innym wypadku to improves zamieniłbym na forme improved in my 350D :-)Zamieszczone przez Lutek
niby nic nie poprawia ale i tak warto wgrac bo potem jak pojawi sie kolejna wersja 1.0.4 to aby nia wgrac bedzie i tak trzeba zaladowac 1.0.3 ;-)
Nie. Aby wgrac nowe firmware nie trzeba wcale miec ostatnio najnowszego w body. Mozna miec i najstarsze. Nowy firmware zawiera juz wprowadzone w poprzedniej wersji firmware.Zamieszczone przez sebcio80
niby tak ale zalecenia sa takie aby zgrywac jednak po kolei "This firmware update applies to cameras with firmware versions up to 1.0.2 installed."
Zawiera, albo i nie... ważne chyba jest to, że podczas wgrywania firmware - napisywana jest nowa wartość każdego bajtu pamięci flash, w której ten program jest przechowywany. Nie zaś tylko ta część w której dokonano zmian w kodzie... chyba, że się mylęZamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
Marek
http://web.canon.jp/Imaging/eos20d/e...irmware-e.htmlZamieszczone przez sebcio80
Q: Are the previous versions of the firmware included in version 2.0.3?
A: Yes, the following improvements from the previous version are included:
I na tym trzeba bazowac... czyli na wypisanych numerach firmware od ktorego dany updejt zawiera juz poprzednie wersje.
Czyli IMHO nie znaczy to ze stosuje sie go do aparatow z wersja 1.0.2, tylko z wersjami do 1.0.2 (wlacznie).Zamieszczone przez sebcio80
O ile oczywiscie cos mi w tej durnej glowie zostalo ze szkoly
@Vitez - no i to tez.
Ergo, ja sie nie zamierzam przejmowac - jak wypuszcza cos ciekawego, to zupgradeuje - wole sobie ostroznie dawkowac stres![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Jesteś the beściak !!!Zamieszczone przez birez
heh