ja wielokronie mialem okazje pstrykac na owym tamronie.. wg mnie obiektyw jest bardzo ok, troche mydli na 2.8 ale mi ti specjalnie nie przeszkadzalo
ja wielokronie mialem okazje pstrykac na owym tamronie.. wg mnie obiektyw jest bardzo ok, troche mydli na 2.8 ale mi ti specjalnie nie przeszkadzalo
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Janko Muzykant inteligentnie zauważył niedawno, że zawsze lepiej mieć gorszy obrazek na f/2.8 niż nie mieć go w ogóleZamieszczone przez asterix
![]()
kto z was ma żyletę na pełnej dziurze ?Zamieszczone przez asterix
Ja jestem zadowolony z f/2.8 w swojej sigmie, wiekszosc zdjec robionych w pomieszczeniach jest przy f/2.8, moze i jakies tam mydlo jest ale, widocznie nie przeszkadza mi to, bo w ogole tego nie zauwazam.Zamieszczone przez marcingreen
Juz bardziej mala glebia ostrosci moze dokluczyc.
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]