http://canon-board.info/showthread.php?t=4166&page=5
BTW, cos slabo wypadl ten Tamron, czyzby faktycznie tak wiele zalezalo od konretnego egzemplarza?
No wlasnie - tyle wszyscy wychwalali pod niebiosa ten obiektyw - a tu okazalo sie ,ze przeciętniak straszny... Jak widac - punkt widzenia, zalezy od miejsca....
Się nie wychylaj bo się Vitez obruszy:smile:Zamieszczone przez Macios
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Jam nie Vitez ale się wychylę ...Zamieszczone przez Macios
Według mojego miejsca ... siedzenia i to siedzenia z moim egzemplarzem- nie dam sobie złego słowa powiedzieć na Tamrona. Oczywiście w relacji możliwości kontra cena.
Nie wszyscy...Zamieszczone przez Macios
![]()
Ja swojego (btw, kupionego rok temu pod wplywem Vitezowego piania) z wielka satysfakcja pozbylem sie w czerwcu. I uwazam to szklo za pospolite i tyle. Zadne "gadki" pt. mozliwosci/cena mnie nie przekonuja. Szklo albo jest dobre albo nie. Nic wiecej. Jesli trzeba szukac to znaczy tylko, ze technologia jest do bani bo pozwala na wypuszczanie "trefnych" sztuk.... a moze odwrotnie - sposrod pospolitosci znajdzie czasem cos co "wyszlo" przypadkowo![]()
![]()
![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
To szklo to szmelc i to bez testow. Z trudnoscia sie powtrzymuje przy kolejnych zachwytach nad takimi "super-zoomami". Wystarczy wziąć do ręki![]()
Tydzien upadku mitow???????
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
ja widac nalezem do grona szczesliwcow bo do mojego egzemplarza nie ma co sie przyczepic, jestem bardzo ale to bardzo zadowolony z tego szkla bo na elke z tym swiatlem w zyciu nie uzbieram a z czegos trzeba byc zadowolonym![]()
Uzbierasz....Wiem cos o tym
![]()
![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()