Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: uchwyt do parasolki

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

I tak zazwyczaj robiłem, ale nie ufam temu uchwytowi ani trochę dlatego zawsze w takim przypadku przypinałem dodatkowo lampę w dwóch miejscach plastikowymi opaskami do "dyszla" parasolki. Poza niestabilnym mocowaniem minusem jest też to, że wtedy sam palnik jest bardzo blisko czaszy parasola i nie jestem pewny czy nawet na maksa "odzumowany" palnik pokrywa czaszę w całości albo przynajmniej w większość powierzchni...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MaciekH Zobacz posta
    I tak zazwyczaj robiłem, ale nie ufam temu uchwytowi ani trochę dlatego zawsze w takim przypadku przypinałem dodatkowo lampę w dwóch miejscach plastikowymi opaskami do "dyszla" parasolki. Poza niestabilnym mocowaniem minusem jest też to, że wtedy sam palnik jest bardzo blisko czaszy parasola i nie jestem pewny czy nawet na maksa "odzumowany" palnik pokrywa czaszę w całości albo przynajmniej w większość powierzchni...
    P.S. dodatkowo fajnym pomysłem (zasłyszane od Hobby'ego) jest włożenie np ołówka do środka tego prętu od parasolki, żeby się nie wginał do środka przy każdym dokręcaniu do uchwytu...
    Ostatnio edytowane przez MaciekH ; 22-05-2010 o 00:33 Powód: Automerged Doublepost
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Uprawnienia umieszczania postów