a nie lepiej samemu ? konto paypal , ebuj i juz , ja wlasnie zalozylem i zamowie tez z ciekawosci 1 sztuke
a nie lepiej samemu ? konto paypal , ebuj i juz , ja wlasnie zalozylem i zamowie tez z ciekawosci 1 sztuke
no comment...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
martwi mnie ten dlugi czas... jaks jak daje kase najchetniej mialbym to odrazu![]()
Tutaj jest od razu: http://www.ceneo.pl/1855286
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
A ja mam pytanie odnośnie zamiennika, który nie pokazuje stanu naładowania itp.
Czy jest jakieś ostrzeżenie, że bateria jest praktycznie rozładowana? Czy może jest tak, że w trakcie robienia zdjęcia aparat "padnie" i co może się w takiej sytuacji stać?
W ramach rozrywki, polecam wpisanie frazy "lp-e6", w wyszukiwarce na tej stronie >>>>link<<<<![]()
Wysylka "od razu" i chyba razem z dostawą limuzyną do domu..., i na poduszkach
---Moje zdjecia na FB---
I dodatkowo ma : "Uchwyt pionowy dedykowany do lustrzanki Canon EOS 5D Mark II Zabezpieczona uszczelkami, chroniącymi przed kurzem i wilgocią "![]()
---Moje zdjecia na FB---
Moja bateria doszła dzisiaj.
I najważniejsza wiadomość... Podróba
Kupiłem na tej aukcji http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT
Bateria na pierwszy rzut oka jest bardzo podobna do oryginału, ale jak się porówna je obie, to róznice są kolosalne, poczynając od pudełka.
Najważniejszą różnicą jest to, że bardzo ciasno wchodzi w gniazdo i są kłopoty z wyjęciem z aparatu. Musiałem użyć kawałka blaszki, żeby ją wyciągnąć. Chip działa jak w oryginale.
Jutro wrzucę test porównawczy ze zdjęciami.
---Moje zdjecia na FB---