A ja pstrykam, bo... sam nie wiem![]()
Fajnie pogapić się przez te ciężkie i wielkie szkiełka na świat![]()
A ja pstrykam, bo... sam nie wiem![]()
Fajnie pogapić się przez te ciężkie i wielkie szkiełka na świat![]()
bo fotografia pozwala mi nabrac dystansu do codziennej pogoni za dobrobytem.. i rozwijac sie w swojej pasji
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Zamieszczone przez Auwo
o wa ! jakby nie mozna bylo przez denko od flaszki popatrzec![]()
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
można - ale ja już na flaszki patrzeć nie mogęZamieszczone przez thorin
a co dopiero je opróżniać żeby popatrzeć ;P
Zamieszczone przez Auwo
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Z nudów:grin:
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Bo sobie kupiłem aparat :wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
- z przyzwyczajenia
- z pasji
A co 'gorsze', ze jak nie mam przy sobie aparatu (co w przypadku lustra czesto sie zdarza) i widze jakies ciekawe 'obrazy' to bez aparatu patrze na swiat i zastanawiam sie, jakbym owe obrazy wykadrowal. Czasami zaczyna mnie to juz denerwowac ;-) Szczegolnie jak 'kadruje' w czasie prowadzenia samochodu.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
No patrz! Na każdym kroku można zostać zaskoczonym.Zamieszczone przez Driver
A z trzymaniem to masz rację, bo dla lepszego efektu od przyszłego sezonu będę trzymał 1DmkIIN.
W sumie sprzęt dal ludzi.
Ciekawe tylko czy masz z tego jakąś satysfakcje ? Bo ja bym nie miał.