Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: EF 70-200 f4.0L USM poniżej 2k

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    hehe... z drugiej strony dziwię się, że jeszcze nikt z pytających go nie kupił skoro jest taka cena :P
    To samo mnie zastanawia
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Domyślnie

Przed kupnem powstrzymuje mnie tylko brak kasy
    350D+kit+Tamron 28-75/2.8

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Coś nadal nie chce mi się uwierzyć w oryginalnego, nietykanego 70-200 z Canon Polska za 2k... Przecież w takiej sytuacji ktoś by go już kupił
    Ostatnio edytowane przez sal ; 30-10-2005 o 08:31

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    Coś nadal nie chce mi się uwierzyć w oryginalnego, nietykanego 70-200 z Canon Polska za 2k... Przecież w takiej sytuacji ktoś by go już kupił
    Tez cos nie wierze... jedziesz tam dzisiaj? Do 15tej mam czas, mozemy obmacac

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Szkoda, że w równie atrakcyjnej cenie nie maja 400/5.6 L, już bym pedził do tego sklepu.

Póki co puszki tanieją a szkła nadal trzymają wysoką cenę i tak już pewnie i nie pomoże nawet EW.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Tez cos nie wierze... jedziesz tam dzisiaj? Do 15tej mam czas, mozemy obmacac
    Byłem rano. Dojechaliśmy przed 10. Sprzątali jeszcze. Poszliśmy na chwilę do Empiku obok. Jakieś całe 3 minuty. Wracam do sklepu, a tam jeden człowiek właśnie za niego płaci :/ Potem spotkałem go w sklepie obuwniczym i chwilę porozmawialiśmy. Przyznał, że kupił go, aby potem odsprzedać. Proponował nawet mi szybką sprzedaż w dniu dzisiejszym. Cóż - było minęło. Nawet w sumie go nie chciałem prosić o pokazanie szkła (a wziąłem puszkę ze sobą dla przetestowania).

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    Byłem rano. Dojechaliśmy przed 10. Sprzątali jeszcze. Poszliśmy na chwilę do Empiku obok. Jakieś całe 3 minuty. Wracam do sklepu, a tam jeden człowiek właśnie za niego płaci :/ Potem spotkałem go w sklepie obuwniczym i chwilę porozmawialiśmy. Przyznał, że kupił go, aby potem odsprzedać. Proponował nawet mi szybką sprzedaż w dniu dzisiejszym. Cóż - było minęło. Nawet w sumie go nie chciałem prosić o pokazanie szkła (a wziąłem puszkę ze sobą dla przetestowania).
    Byłeś zainteresowany tym szkłem jak widzę. Głowa do góry pewno jeszcze Ci się trafi jakaś fajna okazja
    PS. Mieli też 580ex.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Błogosławieni co niewidzieli a uwierzyli. Cieszę się, że ktoś był i widzał ten obiektyw bo już powoli bym został posadzony o trolling.

Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Byłeś zainteresowany tym szkłem jak widzę. Głowa do góry pewno jeszcze Ci się trafi jakaś fajna okazja
    Tak się akurat zainteresowałem, bo w CH niby cena podobna, ale od 2-3 miesięcy pustki u sprzedawców

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów