[B]sal
Miasto: Zürich
Ej no nie poświęcaj się tak. Gdybym wiedział, że ze Szwajcarji zaczną ludzie przyjeżdżać to bym wykupił wszystkie jakie mają i sprzedawał za 1999 CHF
[B]sal
Miasto: Zürich
Ej no nie poświęcaj się tak. Gdybym wiedział, że ze Szwajcarji zaczną ludzie przyjeżdżać to bym wykupił wszystkie jakie mają i sprzedawał za 1999 CHF
Mała uwaga - 'Szwajcarii'Zamieszczone przez kami74
Co zaś do meritum - nie chcę Cię martwić, ale ogólnie tytułowy obiektyw kosztuje w CH mniej niż na Allegro w Polsce
![]()
Of course że 2 razy i powinno być. No i niestety nastepny głos potwierdzajacy to, że są na swiecie kraje w których ludzie zarabiają mnóstwo a ceny są niskie (przynajmniej na niektóre rzeczy). A u nas zarobki marne a ceny kosmiczne. Ale z drugiej strony to gdzie indziej mozna by wybudować most do nikąd![]()
![]()
![]()
DżizzZamieszczone przez Vitez
![]()
Powiedzcie mi KTO zaopatrywuje się w tym sklepie???
Dżizz
No ceny są faktycznie zabójczo powalająco fantastyczne. Chyba nie mogą się opędzić od klientów.![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Byłem dzisiaj w CH Targówek i widziałem ten obiektyw.
Pan ze sklepu powiedział, że szefostwo obniżyło cenę na ok. 40 produktów zalegających w magazynie.Mówił, że obniżyli cenę na produkty zalegające na magazynie dłużej niż ...., nie wiedząc jaki produkt przeceniają. Oczywiście mają tylko tą jedną sztukę w tej cenie. Obiektyw wygląda na nowy, nie ma śladów użytkowania. Pan był bardzo zdziwiony, że dzisiaj byłem już 5 osobą zainteresowaną tym obiektywem:-D
Mają też dobrą cenę na lampę 580 (tylko nie pamiętam ile)
350D+kit+Tamron 28-75/2.8
[QUOTE=Geralt] Pan był bardzo zdziwiony, że dzisiaj byłem już 5 osobą zainteresowaną tym obiektywem [QUOTE]
Ciekawe, czy te 4 pozostałe też z forum. Jak tak t o ja idę do działu marketingu firny Fotokonsorcjum![]()
hehe... z drugiej strony dziwię się, że jeszcze nikt z pytających go nie kupił skoro jest taka cena :PZamieszczone przez KMV10