Ze szkieł to kilka jest. Tyle, że tak mnie ta eLa zszokowała że nie wiem jakie ceny. Wiem, że jest EF-S 17-85 IS za 2 z kawałkiem (tyle, że nie pamiętam co to za kawałek)
Ze szkieł to kilka jest. Tyle, że tak mnie ta eLa zszokowała że nie wiem jakie ceny. Wiem, że jest EF-S 17-85 IS za 2 z kawałkiem (tyle, że nie pamiętam co to za kawałek)
no to już nie okazja, choć samo szkło ciągle chodzi mi po głowie, ale za więcej jak 1500 go nie kupię, nie warto, wtedy wolę Sigmę...Zamieszczone przez kami74
20Dset
maj łeb...
To ciekawe, bo czasami tam sobie z ciekawości zaglądałem i niektóre ceny powalały, ale raczej w drugą stronęZamieszczone przez kami74
Jesteś pewien, że nowy? Bo oni też sprzedażą komisową się trudnią
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
A moze to tylko tworzenie mitow... przeszedlby sie ktos naprawde zainteresowany i obeznany i wypytal.
Bo moze to cena za egzemplarz "ten co lezy na wystawie" a nie nowy, siwezutki, prosto z pudelka?
Wtedy nie dziwilbym sie cenie - egzemplarze powystawowe czesto tak niskie ceny osiagaja.
jak na powystawowy to nawet 2000zl nie jest wcale tak niska cena (zwlaszcza, ze Coronado ma te szkielka po cos kolo 2400zl).Zamieszczone przez Vitez
jeszcze u nas jak u nas, bo sprzet (moze poza gablotami MM) sie z grubsza szanuje. ale to co w fnac-u we Francji widzialem wola o pomste do nieba. aparaty i szkla walaja sie bez dekielkow, przykurzone, wymietoszone paluchami, nierzadko drapniete, ... taki obiektyw za 2000zl to byloby ciezkie frajerstwoa i z polskiej wystawy bym raczej nie ryzykowal. szklo to szklo - to sie szanuje jesli jest nieuzywane
Zamieszczone przez akustyk
Nie porownuj cen Coronado do cen polskich sklepow "na zywo" . W porownaniu z innymi cenami tego szkla w sklepach "na zywo" (cennik jednego z dystrybutorow Canona PL pokazuje 3400zl i takie mniej wiecej ceny widywalem w sklepach "na zywo" za to szklo) to 2000 to akurat cena jak za powystawowy ale z Canon Polska wlasnie.
OK przyznaje nie spytałem. Mówię co widziałem. Stała sobie eLa z taką wlasnie ceną i nie bylo nigdzie napisane, że to powystawowe tudzież używane. Jak ktos jest zainteresowany bardziej to w któryms z poprzednich postów podalem telefon do sklepu.
pozdrawiam
Naprawde myslisz ze sklep by sie chwalil ze to powystawowe (macana itp) ?Zamieszczone przez kami74
Na tego typu nowe-ale-zuzyte sprzety zazwyczaj naiwniakow szukaja - tych co sie skusza nizsza cena.
A jak ktos bedzie wnikal to powiedza "nowiutki! prosto z nazej gablotki! "
Mnie tam to szklo nie interesuje - tylko przestrzegam przed taka mozliwoscia.
Ale jesli sie okaze ze naprawde maja kilka takich, prosto z pudelka a nie z gablotki to byloby mile zaskoczenie.
Moze bede w weekend na Targowku to zerkne. Ale nie obiecuje![]()