Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: EF 70-200 f4.0L USM poniżej 2k

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

[B]sal
    Miasto: Zürich

Ej no nie poświęcaj się tak. Gdybym wiedział, że ze Szwajcarji zaczną ludzie przyjeżdżać to bym wykupił wszystkie jakie mają i sprzedawał za 1999 CHF

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Ej no nie poświęcaj się tak. Gdybym wiedział, że ze Szwajcarji zaczną ludzie przyjeżdżać to bym wykupił wszystkie jakie mają i sprzedawał za 1999 CHF
    Mała uwaga - 'Szwajcarii' Co zaś do meritum - nie chcę Cię martwić, ale ogólnie tytułowy obiektyw kosztuje w CH mniej niż na Allegro w Polsce
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Of course że 2 razy i powinno być. No i niestety nastepny głos potwierdzajacy to, że są na swiecie kraje w których ludzie zarabiają mnóstwo a ceny są niskie (przynajmniej na niektóre rzeczy). A u nas zarobki marne a ceny kosmiczne. Ale z drugiej strony to gdzie indziej mozna by wybudować most do nikąd

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Nie porownuj cen Coronado do cen polskich sklepow "na zywo" . W porownaniu z innymi cenami tego szkla w sklepach "na zywo" www.foto-nova.com.pl/cennik_detal/cennik.htm jednego z dystrybutorow Canona PL pokazuje 3400zl i takie mniej wiecej ceny widywalem w sklepach "na zywo" za to szklo) to 2000 to akurat cena jak za powystawowy ale z Canon Polska wlasnie.
    Dżizz
    Powiedzcie mi KTO zaopatrywuje się w tym sklepie???
    Dżizz

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

No ceny są faktycznie zabójczo powalająco fantastyczne. Chyba nie mogą się opędzić od klientów.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Domyślnie

Byłem dzisiaj w CH Targówek i widziałem ten obiektyw.
    Pan ze sklepu powiedział, że szefostwo obniżyło cenę na ok. 40 produktów zalegających w magazynie.Mówił, że obniżyli cenę na produkty zalegające na magazynie dłużej niż ...., nie wiedząc jaki produkt przeceniają. Oczywiście mają tylko tą jedną sztukę w tej cenie. Obiektyw wygląda na nowy, nie ma śladów użytkowania. Pan był bardzo zdziwiony, że dzisiaj byłem już 5 osobą zainteresowaną tym obiektywem:-D

Mają też dobrą cenę na lampę 580 (tylko nie pamiętam ile)
    350D+kit+Tamron 28-75/2.8

Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

[QUOTE=Geralt] Pan był bardzo zdziwiony, że dzisiaj byłem już 5 osobą zainteresowaną tym obiektywem [QUOTE]

Ciekawe, czy te 4 pozostałe też z forum. Jak tak t o ja idę do działu marketingu firny Fotokonsorcjum

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Geralt
    Pan był bardzo zdziwiony, że dzisiaj byłem już 5 osobą zainteresowaną tym obiektywem:-D

Mają też dobrą cenę na lampę 580 (tylko nie pamiętam ile)
    Biedaki - 5 osoba pyta o ten sam sprzęt i sensacja - aż dziw bierze że w .pl opłaca się fotohandel....

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Biedaki - 5 osoba pyta o ten sam sprzęt i sensacja - aż dziw bierze że w .pl opłaca się fotohandel....
    hehe... z drugiej strony dziwię się, że jeszcze nikt z pytających go nie kupił skoro jest taka cena :P

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ale do rzeczy - to by oznaczało ok. 50% marżę w sklepach foto. Gdyby sklepy te zeszły z marżą do poziomu sklepów komputerowych (niekiedy 5%) to i interes by "zakwitł"

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów