Uwielbiam wojenki cenowe sklepów. Dzisiaj w normalnym realnym sklepie fotograficznym w Wa-wie zobaczyłem tutułowy obiektyw za 1999 PLNwłasnie tak wyglądałem przed gablotką z obiektywami. Dla zainteresowanych z mogę podać nazwę sklepu. pozdrawiam
Uwielbiam wojenki cenowe sklepów. Dzisiaj w normalnym realnym sklepie fotograficznym w Wa-wie zobaczyłem tutułowy obiektyw za 1999 PLNwłasnie tak wyglądałem przed gablotką z obiektywami. Dla zainteresowanych z mogę podać nazwę sklepu. pozdrawiam
No to gdzie "leżakuje" ten obiektyw.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Nowy. To normalny sklep FOTO, więc gwarancja Canon Polska jest napewno. CH Targówek, tam gdzie Carrefour jest sklep Fotokonsorcjum, taki obok Empik-u. Generalnie to taki bardziej nikoniarski sklep nie mniej tam własnie ta tania eLa mieszka. Generalnie widzę, że wejście na rynek Electro world namieszało. we wszystkich sklepach np. cena 350D spadła natychmiast o 300 PLN
To ciekawe, bo czasami tam sobie z ciekawości zaglądałem i niektóre ceny powalały, ale raczej w drugą stronęZamieszczone przez kami74
Jesteś pewien, że nowy? Bo oni też sprzedażą komisową się trudnią
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
A moze to tylko tworzenie mitow... przeszedlby sie ktos naprawde zainteresowany i obeznany i wypytal.
Bo moze to cena za egzemplarz "ten co lezy na wystawie" a nie nowy, siwezutki, prosto z pudelka?
Wtedy nie dziwilbym sie cenie - egzemplarze powystawowe czesto tak niskie ceny osiagaja.
jak na powystawowy to nawet 2000zl nie jest wcale tak niska cena (zwlaszcza, ze Coronado ma te szkielka po cos kolo 2400zl).Zamieszczone przez Vitez
jeszcze u nas jak u nas, bo sprzet (moze poza gablotami MM) sie z grubsza szanuje. ale to co w fnac-u we Francji widzialem wola o pomste do nieba. aparaty i szkla walaja sie bez dekielkow, przykurzone, wymietoszone paluchami, nierzadko drapniete, ... taki obiektyw za 2000zl to byloby ciezkie frajerstwoa i z polskiej wystawy bym raczej nie ryzykowal. szklo to szklo - to sie szanuje jesli jest nieuzywane
Zamieszczone przez akustyk
Nie porownuj cen Coronado do cen polskich sklepow "na zywo" . W porownaniu z innymi cenami tego szkla w sklepach "na zywo" (cennik jednego z dystrybutorow Canona PL pokazuje 3400zl i takie mniej wiecej ceny widywalem w sklepach "na zywo" za to szklo) to 2000 to akurat cena jak za powystawowy ale z Canon Polska wlasnie.
Byłeś ? Po ile mają 350-tkę ? Bo mi się nie chciało tydzień czekać przed sklepem, zeby się dostać do środka