Byłem w niedzielę w zasadzie to w Praktikerze, a tamtędy przechodziłem
15 minut i byłem w środku EW. Asortyment mocno podstawowy, jak na moje oko - mogłem coś przegapić - to były głównie kompakty. Jakichś szalonych okazji nie zaobserowałem.
A na półce jest. Jeśli chcesz potwierdzenia to zadzwoń :Warszawa C.H. Targówek, ul. Głębocka 15,
tel. (022) 674 83 78
pon.-sob. 10-21, niedziela 10-20
Ze szkieł to kilka jest. Tyle, że tak mnie ta eLa zszokowała że nie wiem jakie ceny. Wiem, że jest EF-S 17-85 IS za 2 z kawałkiem (tyle, że nie pamiętam co to za kawałek)
no to już nie okazja, choć samo szkło ciągle chodzi mi po głowie, ale za więcej jak 1500 go nie kupię, nie warto, wtedy wolę Sigmę...Zamieszczone przez kami74
20Dset
maj łeb...
OK przyznaje nie spytałem. Mówię co widziałem. Stała sobie eLa z taką wlasnie ceną i nie bylo nigdzie napisane, że to powystawowe tudzież używane. Jak ktos jest zainteresowany bardziej to w któryms z poprzednich postów podalem telefon do sklepu.
pozdrawiam
Naprawde myslisz ze sklep by sie chwalil ze to powystawowe (macana itp) ?Zamieszczone przez kami74
Na tego typu nowe-ale-zuzyte sprzety zazwyczaj naiwniakow szukaja - tych co sie skusza nizsza cena.
A jak ktos bedzie wnikal to powiedza "nowiutki! prosto z nazej gablotki! "
Mnie tam to szklo nie interesuje - tylko przestrzegam przed taka mozliwoscia.
Ale jesli sie okaze ze naprawde maja kilka takich, prosto z pudelka a nie z gablotki to byloby mile zaskoczenie.
Moze bede w weekend na Targowku to zerkne. Ale nie obiecuje![]()