Uwielbiam wojenki cenowe sklepów. Dzisiaj w normalnym realnym sklepie fotograficznym w Wa-wie zobaczyłem tutułowy obiektyw za 1999 PLNwłasnie tak wyglądałem przed gablotką z obiektywami. Dla zainteresowanych z mogę podać nazwę sklepu. pozdrawiam
Uwielbiam wojenki cenowe sklepów. Dzisiaj w normalnym realnym sklepie fotograficznym w Wa-wie zobaczyłem tutułowy obiektyw za 1999 PLNwłasnie tak wyglądałem przed gablotką z obiektywami. Dla zainteresowanych z mogę podać nazwę sklepu. pozdrawiam
No to gdzie "leżakuje" ten obiektyw.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Nowy. To normalny sklep FOTO, więc gwarancja Canon Polska jest napewno. CH Targówek, tam gdzie Carrefour jest sklep Fotokonsorcjum, taki obok Empik-u. Generalnie to taki bardziej nikoniarski sklep nie mniej tam własnie ta tania eLa mieszka. Generalnie widzę, że wejście na rynek Electro world namieszało. we wszystkich sklepach np. cena 350D spadła natychmiast o 300 PLN
Byłeś ? Po ile mają 350-tkę ? Bo mi się nie chciało tydzień czekać przed sklepem, zeby się dostać do środka
A na półce jest. Jeśli chcesz potwierdzenia to zadzwoń :Warszawa C.H. Targówek, ul. Głębocka 15,
tel. (022) 674 83 78
pon.-sob. 10-21, niedziela 10-20