Szukam linka do strony zawierającej informację o know how pozwalającym przerobić ww obiektyw do pracy z 10d .
Szukam linka do strony zawierającej informację o know how pozwalającym przerobić ww obiektyw do pracy z 10d .
prosze bardzo oto onSzukam linka do strony zawierającej informację o know how pozwalającym przerobić ww obiektyw do pracy z 10d .
- troche po niemiecku i troche po naszemu!
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=ar...p;aid=28181033
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
mhm ... thx ... doczytałem się tam, że wystarczy w zasadzie usunąć plastik ... spoko - ten obiektyw to masakra ...
??????????spoko - ten obiektyw to masakra ...
Masakra?
jest bardzo bardzo dobry ... wg mnie lepszy wiadomo od czego ...
jat tez tak sadze jednak wiele osob z tym sie nie zgadza, za ta cene jakosc jest nie do pobicia!!!est bardzo bardzo dobry ... wg mnie lepszy wiadomo od czego ...
Ale on faktycznie działa ... kupiłem go idzie do mnie - usunę ten element i go przetestuję - ale widziałem co ludzie nim robili - bo on najlepiej pracuje co ciekawe nie krajobrazie tylko portrecie ... i tu wydaje mi się jest as w rękawie ...
a masz jakies ciekawe linki do poparcia - tylko nie te najbardziej znane, raczej bardziej osobiste...Ale on faktycznie działa ... kupiłem go idzie do mnie - usunę ten element i go przetestuję - ale widziałem co ludzie nim robili - bo on najlepiej pracuje co ciekawe nie krajobrazie tylko portrecie ... i tu wydaje mi się jest as w rękawie ...
bazuję głównie na porównywaniu materiału z siga ... jedynym zauważalnym mankamentem jest aberracja ale zanika ona przy polarze kołowym ... to oczywiscie tylko obserwacje zamieszczonych zdjęc ...
czy juz go przerobiles?