Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 171

Wątek: Nikon D200 - konkurencja?

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Canon na zaprzyjaznionym forum to 1/20 tego ile tu jest Nikona.

A w ogole mam wrazenie, ze ludzie na tamtym forum jacys dojrzalsi sa i bardziej sie interesuja fotografia.

Juz nie mowiac, ze sadzac po galeriach, z reguly robia o wiele lepsze zdjecia.
    Wierze ze przejzales galerie znacznej czescie uzytkownikow obu??

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Canon na zaprzyjaznionym forum to 1/20 tego ile tu jest Nikona.

A w ogole mam wrazenie, ze ludzie na tamtym forum jacys dojrzalsi sa i bardziej sie interesuja fotografia.
    Robisz badania psychologiczne na temat infantylnosci w fotografii wzglednie kompleksu nizszosci Canonierow i jego wplywu na jakosc prezentowanych zdjec?? No nikt Cie tu na sile nie trzyma

Marcin

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ale jacys sfrustrowani jestescie, no nie? Macie swoje puszki, szkielka, forum, i zamiast focic, wymieniac sie poradami, omawiac zdjecia, to tylko a Nikon to, a Nikon tamto, a to siamto...
    Spójrz w lustro, to Ty jesteś frustrat. Już mi się flaki przewracają jak czytam Twoje posty, które absolutnie niczego merytorycznego nigdy nie wnoszą do żadnej dyskusji. Dziwię się tylko kolegom, że reagują na Twoje zaczepki, bo to tylko nakręca Ci spiralę nienawiści.
    Panie i Panowie, dlaczego nie olewacie tego faceta?

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski
    Watek na zaprzyjaznionym zoltym forum zawierajacy plotki, spekulacje, domysly i pobozne zyczenia dotyczace D200, ma kilkanascie stron. Idz tam i im powiedz, ze sa frustraci, zeby zaczeli robic zdjecia i je dyskotowac, porady wymieniac.
    Ale oni nie dyskutuja 5 stron o Canonie!!!

A wy tylko Nikon, i Nikon, i Nikon, i Nikon... Jedyny ciekawy temat

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Dziwię się tylko kolegom, że reagują na Twoje zaczepki, bo to tylko nakręca Ci spiralę nienawiści.(...)
    Panie i Panowie, dlaczego nie olewacie tego faceta?
    Dlatego, ze to jest jedyne co ich kreci. Wlasnie o tym mowie, w porownaniu z tamtymi niedojrzalosc jakas taka.

Nie mowiac juz o moderatorach i adminie. Roznica klasy kosmiczna.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, zadałem to pytanie już na forum administracyjnym, ale tu chyba będzie większa szansa: kto może mi podać linka do ostatniego postu pn_ który nie był trollowaniem? Bo ja od dłuższego czasu takiego nie pamiętam. Serio pytam - o odpowiedzi proszę na PM (byle nie tysiącami ;-) bo pewnie dopiero w niedziele wieczorem przeczytam)

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Hmm, zadałem to pytanie już na forum administracyjnym, ale tu chyba będzie większa szansa: kto może mi podać linka do ostatniego postu pn_ który nie był trollowaniem? Bo ja od dłuższego czasu takiego nie pamiętam. Serio pytam - o odpowiedzi proszę na PM (byle nie tysiącami ;-) bo pewnie dopiero w niedziele wieczorem przeczytam)
    pn_ trollem? no co Ty, on tylko jest uzytkownikiem trzezwo myslacym o najlepszym sprzecie, nie majacym klapek na oczach tak jak my, na tym forum
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

... i w sumie byłoby to do przeżycia, gdyby nie to, że zawsze ktoś mu odpowiada :-(

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Ale oni nie dyskutuja 5 stron o Canonie!!!

A wy tylko Nikon, i Nikon, i Nikon, i Nikon... Jedyny ciekawy temat
    Na dzisiejsza wiesc o info o D200 na stronie Nikona, na zoltym forum zareagowales stwierdzeniem ze teraz to Canonierzy maja przechlapane, ze 20D i 5D sie nie beda sprzedawaly itp. No i kto tu jest przewrazliwiony na punkcie wrazego systemu?? Wszyscy tutuaj sie jedynie ciesza z tego D200, w przeciwienstwie do kolego zza plota, ktorzy gremialnie zareagowali ze teraz jest Canon beeee.
    Jeszcze raz: to jest watek o D200, jak Ci sie On nie podoba to a kysz. Idz skakac z radosci na zolte forum.

Marcin

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

I właśnie to trzeźwe podejście do premiery konkurencji może wskazywać na dojrzałość piszących, a nie odwrotnie. Wystarczy zajrzeć na ich forum, na którym zresztą pn_ intensywnie się produkuje, żeby się zorientować, że to co napisał to bajki. Tamto forum kipi niechęcią do Canona, a zachwala każdego badziewia Nikona. Dobrze ktoś napisał - wystarczy zerknąć na dpreview do wątków nikoniarzy. Jeszcze D200 nie ma, a oni już wyprzedają swój sprzęt .
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów