Całość ogólnie na TAK.
Z pierwszej sesji podoba mi się 4, jednak palce odciągają wzrok.
Weekendowy plener również przyjemny. W obu kolorystyka interesująca, 5 przepalanie jest dla mnie za mocne, 6 rewelacyjne... napis w ostateczności :wink:
Całość ogólnie na TAK.
Z pierwszej sesji podoba mi się 4, jednak palce odciągają wzrok.
Weekendowy plener również przyjemny. W obu kolorystyka interesująca, 5 przepalanie jest dla mnie za mocne, 6 rewelacyjne... napis w ostateczności :wink:
ladnie![]()
na 4tym paluchy w porównaniu do reszty są jakieś takie sine, a i w ogóle położyłbym je ciut wyżej, a na 6stym jeżeli miało być widaćtą tęcze koło napisu to tak słabo widać![]()
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
tęczę miało słabo być widać.
życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com
kolejne z sesji
7
Zdjęcie o 2 piksele przekracza dopuszczalny rozmiar i stanowi przez to niezłą zagwozdkę, ale załóżmy na użytkek forumowych trolli że 800 to 800, a nie 801 czy 802 i zamieniam na link.
Zdjęcia 10 brak...
fajne kadry, tylko na pierwszym trochę dziewczynie nosek rozpłaszczyłeś. korzystniej wygląda z półprofiluale to już czepialstwo drobne
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
miało być do pierwszych trzech zdjęć w wątku![]()
Ostatnio edytowane przez Helena ; 03-06-2010 o 12:03 Powód: Automerged Doublepost
nie wiem czemu obrazek miał 802, ani czemu nie wkleiłem 10, ale trudno, przepadło:-)
poniżej jedno zdjęcie z nowej sesji
Bardzo ładny secikPogratulować kadrów..