Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: jakie gazety fotograficzne czytacie?

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Ja najbardziej żałuję tego, że upadł Fotopozytyw. Było to jedyne czasopismo o Fotografii przez duże "F". Nie znali się w ogóle na sprzęcie, ale zdjęcia ... Każdy numer czytałem z zapartym tchem, czasami zdjęcia były szokujące, czasem niesmaczne, ale zawsze z najwyższej półki.

A z tego co zostało, to tylko internetowe wydawnictwa i czasem DFV jak przejrzę w Empiku i stwierdzę, że warto kupić.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Z racji tego, że moją drugą miłością są motocykle i kiedyś wydawałem całkiem spore sumy na gazety w ktorych po pewnym czasie nie było nic co mnie interesowało- zrezygnowałem z kupowania jakichkolwiek polskich gazet, bo poza reklamami nowego sprzętu, testami sonówek kompletnie nic tam nie ma.. Jeżeli mam okazje to przekartkuje czasami jakąś gazetke w empiku- ale już raczej nie kupuje.

Bywalec
    Miasto
    wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    ostatnio - tylko francuskie PHOTO :cool:

...
    można wygodnie czytać w kiblu..... komu to przeszkadzało?
    Czytać w kiblu ponoć niezdrowo ale z kompa to też niezdrowo

A coś na temat: mi została jeszcze prenumerata DFV, ale dochodzę do wniosku, że jak ktoś wcześniej w wątku zauważył, że przeczytanie całej gazety zajmuje 2-3 godz, tzn., że chyba już czas..., a czasu i tak brakuje.
    6D|5D+BG-E4|7D|40D+BG-E2|S14 f2.8 EX HSM|C 24L MkI|35L|C 50 f1.4|C 85 f1.8|C 100 f2.8 USM Macro|C 24-70 f2.8 L|C 70-200 f2.8 L IS|C 100-400 IS L|T 17-50|S 10-20 f4-5.6|C 18-200IS|C 580EXII|C 580EX i tyle...

Domyślnie

A magazyn 'Fotografia' albo 'Swiat obrazu' czytujecie?
    Więcej w nich teorii niz nowinek technologicznych, ale wiedze z tego zakresu równiez, a nawet powiem, że przede wszystkim warto miec
    Wiedza o tym, co w fotografii piszczy jest niezbedna do tego, zeby nasze zdjecia mialy charakterystyczny charakter

Domyślnie

Kiedyś czytałem Fotokurier, ale więcej tam testów, reklam i nieinteresujących mnie artykułów.
    Obecnie kupuję Foto i nie narzekam bo zawsze coś znajduję tam interesujacego.
    Czasami w Empiku zaglądam w zagraniczne pisma.

Początki nałogu Awatar Sempoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Żadnych.

www.ffffound.com jako inspiracje, 990px.pl, duży kadr etc

Od sprzętu mam Was tutaj na CB, a tak poza tym to robię zdjecia a nie chapię mierne pisma z tonami reklam
    60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów