Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Niewczytujące się zdjęcina na blogu.

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar UrGuR
    Miasto
    Wronki

Domyślnie

czy może mieć wpływ na to duża liczba odwiedzin na dzień? Waha się od 50 do 100 na dzień, rzadko jest mniej, więc całkiem sporo. Zmieniłem ilość wyświetlanych postów na 5 zamiast 15, ale nie wiem, czy to coś da.
    https://www.flickr.com/photos/marcinmichalowskipl/
    C5DII + S24/1.4 Art + C50/1.8 STM + C85/1.8 + 24-105/4 L IS + T70-300 USD VC

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UrGuR Zobacz posta
    czy może mieć wpływ na to duża liczba odwiedzin na dzień? Waha się od 50 do 100 na dzień, rzadko jest mniej, więc całkiem sporo. Zmieniłem ilość wyświetlanych postów na 5 zamiast 15, ale nie wiem, czy to coś da.
    Myślę, że dużo może zależeć od providera i ograniczeń jego łącza.

Dlatego wolę używać jako hostingu zdjęć Picasaweb, licząc - być może naiwnie - że Google dba bardziej o stabilność swoich klastrów i łącz niż choćby Imageshack, nie mówiąc o "Ownlogach".

Blog z Wordpressem możesz wystawić na dowolnym darmowym bądź tanim jak barszcz hostingu z PHP i MySQL. Nie będzie on obciążany, bo głównym kanałem dystrybucji "ciężkiej zawartości" (zdjęć) będzie Google.

Upload do galerii webowych będziesz mógł robić ze zwykłej, stacjonarnej Picasy, co jest wygodniejsze niż upload przez web.
    Entuzjastyczny Neofita

Uprawnienia umieszczania postów