Myślę, że kropelka pomożeZaraz moją 30d potraktuję klejem, bo gwarancja mi się już skończyła, a nie chcę bulić na Żytniej...
Myślę, że kropelka pomożeZaraz moją 30d potraktuję klejem, bo gwarancja mi się już skończyła, a nie chcę bulić na Żytniej...
Canon 60D || EF 35mm f/1.4 L || SPEEDLITE 580EX
Raz nawet zdarzyło się mi zrobić zdjęcie do góry nogamiChciałem mieć na wprost przycisk SET a nie odwrócony
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
a mi przestało działać kółko w tygodniowym 7D :/ i dopiero wtedy zauważyłem, że set się obraca, myślałem nawet przez chwilę że to usterka mechaniczna. Nie wiem teraz czy udać się do sklepu, czy na żytnią?
Witam wszytkich
Nie chcialem zaczynac nowego watku bo widze ze podobny juz jest
Chodzi o pokretlo szybkiej kontroli w Canon 7D, czy te pokretla chodza tak ciezko w tym modelu czy cos z moim jest nie tak ? nie moge nim krecic kciukiem,z trudem udaje sie przestawic dwoma palcami, od poczatku chodzilo ciezko a obecnie to bardzo ciezko i coraz gorzej...co jest nie tak ?
pozdrawiam
PS; Aparat jest nowy.
Ostatnio edytowane przez fotozoom ; 12-05-2012 o 10:51
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Lizanie puszki jest już chyba lekko perwersyjne. Ale miło, że sprawdziłeś to dla nas.To powinno się dac okręcić nawet językiem.![]()
Dokladnie jak napisales ("jezykiem") i tak faktycznie jest w drugim body ktoro mam - 20D :]
dlatego myslalem ze moze to jakas dodatkowa blokada ekspozycji czy cos ...
podejrzewam ze ten potencjometr skokowy musial bys jakis nie teges od samego poczatku, naszczescie ma jeszcze jedenasice meisiecy gwarancji
Dzieki za odpowiedz.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez fotozoom ; 12-05-2012 o 12:32
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---